Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; güçlü, iletişimci, etkileyici, farklı, çekici bir insansınız. Soğuktan etkilenen bir yapınız var. Olayların içinden çıkamadığınız zamanlarda gerilime ve sinire açık oluyorsunuz. Hukuk, sigorta, banka ve toplumsal işler tam size göre. Anlaşma yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bu sene, önemli işlerinizde başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermemeye çalışın.

Haftaya Bakış

Haftaya ay akrep burcundayken giriş yapıyoruz. Bu Pazartesi, harekete geçmek istediğimiz konularda kandırılmalardan ve yanlış yönlendirilmelerden uzak durmalıyız. Salı günü merkür balık burcuna geçecek. İletişimimizde dağınık, fedakar etkiler öne çıkmaya başlayacak. Çarşamba günü, değişik ve sıradışı konu ve olaylar ilgimizi çekebilir. Perşembe günü şansımız yüksek akacak ama fikirsel olarak yanlış yönlendirilmelere açık olabiliriz. Anlaşmalarımıza dikkat etmeliyiz. Cuma günü, fikirlerimizi eyleme dökmek için uygun bir olabilir. Cumartesi günü, aşırı iyimserlikle gözden kaçıracağımız detaylar olabilir. Pazar günü sabah saatlerinde kova burcunda bir yeniay oluşacak. Girişimlerimizi bugünden sonra yapmakta fayda olacak.

Koç Burcu: Sabah saatlerinde daha çok ortaklaşa para mevzularına odaklanabilirsiniz. Bıgün bilinçaltınızda bazı şeyleri doğru düzgün yapamadığınızı düşünebilirsiniz. Hisleriniz kuvvetli çalışacak.

Boğa Burcu: Haftaya özel ilişkileriniz devrede olarak giriş yapacaksınız. Sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Herşeyi sadece kendiniz için yapmamaya özen gösterin.

İkizler Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda kişisel kandırmacalardan ve yönlendrilmelerden uzak durmanız gerekebilir. Önemli projelere başlamak yerine var olanlarda yapmanız gerekenlere odaklanmalısınız.

Yengeç Burcu: Bugün bulunacağınız dış ortamlar veya farklı yerlerde yönlendirilmelere açık olabilirsiniz. Önemli görüşmelerden ve girişimlerden uzak durun. Çabuk tepki vermeye müsait olacaksınız.

Aslan Burcu: Haftaya eviniz veya ailenizle ilgili konular ön planda olarak giriş yapacaksınız. Vücut savunmanız düşük çalışacağından önemli işlerdense, basit ve sizi yormayacak işlerinizin peşine düşebilirsiniz.

Başak Burcu: Başkalarından alacağınız tavsiyeler veya görüşler bugün sizi yanlış yönlendirebilir. Özel hayatınızla ilgili konularda kendinize güveniniz düşük çalışacak. İletişiminize gün boyunca dikkat edin.

Terazi Burcu: İş alanlarınızda yardımsever etkilerle hareket etmeniz gereken bir gün. Enerjiniz düşük olacağından alerjiler, enfeksiyonlar ve hastalıklara meyilli olabilirsiniz. Sabah saatlerinde para işlerinizi halledebilirsiniz.

Akrep Burcu: Yaratıcılığınızın arttığı bu dönemde aşk hayatınızda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Durum karışıklığı ve bazı şeylerin netleşmemesi harekete geçmenizi engelleyebilir. Kendinize güvenmelisiniz.

Yay Burcu: İsteksiz başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini daha kararlı bir enerjiye bırakacak. Eviniz ve aileniz için harekete geçeceğiniz konularda önemli kararlardan uzak durmalısınız. İletişimde zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sabah saatlerinde paraya dayalı işlerinizde bazı anlaşmazlıklar oluşabilir. Yakın çevrenizde temas halinde olacağınız kişiler bugün sizi yanlış yönlendirebilirler. Pişman olmamak için ani tepkilerden kaçının.

Kova Burcu: Bugün paraya dayalı anlaşmalarınız veya işleriniz varsa yönlendirilmelerden uzak durmalısınız. İş alanlarınızda kendi doğrularınızı karşı tarafa aktarmakta zorlanabilirsiniz. Hemen sinirlenmeyin.

Balık Burcu: Bugün enerjinizi istediğiniz gibi yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Vucüt savunmanız düşük çalışacağından sağlığınızı fazla zorlamayın özellikle iş yapmanız gereken koşullarda dikkatli olun.