Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; yaratıcı, sanatsal, derin, kültürlü, dürüst bir insansınız. Sempatikliğiniz ve dürüstlüğünüz yaşamda bir çok kapıyı size aralayacak. Güzel sanatlar, halkla ilişkiler, sosyal alanlarda bir iş sizi başarıya götürebilir. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Bu sene, sosyal çevreniz size yeni kapılar aralayacak. Şansınızı değerlendirin.

Haftaya Bakış

Bu hafta hızlı ve aktif bir hafta olacak. Salı günü, harekete geçmek istediğimiz alanlarda şanslı etkilere sahibiz. Çarşamba günü öğlen saat 11:27’de terazi burcunda bir dolunay oluşacak. İlişkilerimizde oldukça hassas zamanlar bizi bekliyor, marsın plütondan alacağı kare açıyla tehlikeli yer ve durumlardan kaçınmamız gerekecek. Perşembe günü, sosyalliğimiz artabilir ve iş alanlarımızda somut sonuçlar alabiliriz. Cuma günü ise, değişik ve farklı olan herşey daha çok ilgimizi çekecek.İş alanlarınızdaki fırsatları lehinize döndürebilirsiniz.

Koç Burcu: Haftaya iş ve hizmet alanlarınızdaki yoğunluklarla başlayacaksınız. Bu hafta her açıdan dikkatli adımlar atmalı iş alanlarınızdaki ve özel hayatınızdaki sorunlar karşısında aşırı tepkilerden kaçınmalısınız.

Boğa Burcu: Sosyal hayatınızdaki konuşmalar veya duyacaklarınız gün içinde sizi yorabilir. Bu hafta her konuda dikkatli olmalı ve kendinizi aşırı zorlamamalısınız. Hızlı enerjiler sizi yoruyor.

İkizler Burcu: Ev ve ailevi konularla haftaya giriş yapacaksınız. Bu hafta, sosyal ortamlarda ve özel hayatınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Toplum içinde vereceğiniz tepkilere dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya iletişim alanlarınız aktif olarak başlayacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda bu hafta dikkatli olmanız gerekecek. İş alanlarınızdaki fırsatları lehinize döndürebilirsiniz.

Aslan Burcu: Maddi konular ağırlıklı olarak birkaç gün gündeminizde. İş alanlarınızda bu hafta düşündüklerinizi yakın ve uzak çevrenize kabul ettirmek kolay olmayabilir. Tepkilerinizi iyi kontrol etmelisiniz.

Başak Burcu: Haftaya kişisel alanınızdaki gelişmelerle başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Bu hafta parasal konularda dikkatli adımlar atmanız gerekecek.

Terazi Burcu: Haftaya isteksiz başlayabilirsiniz. Özel ve ailevi hayatınızda bu hafta bazı sorunlar görülebilir. Ani vereceğiniz tepkileri iyi kontrol etmelisiniz. İş anlamında fırsatlarınız devam ediyor.

Akrep Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan işleriniz devrede olarak haftanızı başlatıyorsunuz. Bir işinizin geri planında dönen olayları öğrenebileceğiniz bu hafta, yakın çevrenize karşı düşüncesiz hareket etmeyin.

Yay Burcu: İş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Bu hafta, aşk hayatınızda ve sosyal çevre alanlarınızda para konularında dikkatli adımlar atmanız gerekecek. Değişik fırsatlarınız olacak.

Oğlak Burcu: Dış ortamlara, seyahat veya eğitime dayalı işleriniz devrede olacak. Bu hafta hem kariyer, hem de aile hayatınızda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Değişik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız devrede olarak başlıyorsunuz. Beklenmedik olayların cereyan etmesiyle uzak ve yakın çevrenizde bu hafta gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sakin olmakta fayda var.

Balık Burcu: Özel hayatınız veya ortaklı işleriniz devrede olarak haftaya giriş yapacaksınız. Bu hafta genel olarak para konuları veya ödemelerinizle ilgili konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.