Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; hayalgücü yüksek, çoşkulu, sosyal ve insanları seven bir insansınız. Kendinizden başka herkese faydanız dokunuyor. Zaman zaman verdiğiniz ani ve çoşkulu kararlarla var olan koşullarınızı yıkabiliyorsunuz. Bu sene, yaratıcılığa dayalı işlerde şans sizden yana. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Cilt ve kemiklerimiz uyarılıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

Koç Burcu: Bugün iş ve kariyer konularınızda kendinizi ortaya koyarken sinirli ve sıkılgan olabilirsiniz. Bu aralar içinizden yükselen enerjiniz çok fazla ve herkesin sizin gibi olmasını isteyebilirsiniz.

Boğa Burcu: Uzak ortamlarda veya yerlerde isteksizliğiniz ve sıkılganlığınıız yüksek olabilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar hayalgücünüzü arttırabilir. Bakış açınız keskin ve güçlü olacak.

İkizler Burcu: Bu birkaç gün ortaklaşa para alanlarınıza eğilebilirsiniz. Sosyal ortamlarda girişeceğiniz işler parasal olarak çabuk sinirlenmenize neden olacak. İş alanlarınızda başkalarına yardım etmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızın detayları, sevdiğiniz insanın hayatına dayalı konu ve olaylar bu birkaç gün gündeminizde olabilir. İş alanlarınızda diğer insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün iş alanlarınızda koşturmalarınız sizi boğabilir ya da hızlı hareket etmek durumunda kaldığınız için bazı konularda güvensizlik yaşayabilirsiniz. Çevrenize yardımlarınız olabilir.

Başak Burcu: Hayatınızı biraz renklendirmeye ihtiyacınız var ve hala yaşadıklarınızdan kaynaklı olarak güvensizlikler duyuyorsunuz. Bugün kendinizi hayatın değiştirici yönlerine bırakmayı deneyin.

Terazi Burcu: Bugün davranışlarınızda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda hala dikkat etmeniz gereken konular var ve siz bazı şeyleri zorlamayı çok seviyorsunuz. Akışına bırakmayı deneyin.

Akrep Burcu: Bugün iletişimde olduğunuz insanları kendi isteğinize göre yönlendirme isteğiniz yoğun olabilir. Bu da zaman zaman anlaşmazlıklara neden olacak. Aşk hayatınızda romantik etkileşimleriniz olabilir.

Yay Burcu: Bu birkaç gün boyunca parasal konular ve detaylar hayatınızın merkezinde olabilir. Para harcamalarınızı dizginlemeniz gereken bir süreç içindesiniz. Dikkatli olun.

Oğlak Burcu: Kendi kişisel gücünüzü, ailevi ilişkilerinizde ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Olaylara bu kadar dışarıdan bakmayın ve daha fazla içine girmeye çalışın. Sıkılganlığınız yüksek olacak.

Kova Burcu: Bu birkaç gün, hayatınızı ve kendinizi gözden geçireceksiniz. İletişim halinde olacağınız insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi anlamda yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızın yanında kendinizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Bir kaçgün boyunca sosyalliğiniz önde olacak. Hayalgücünüzü yapacağınız işlerde ortaya koyabilirsiniz.