Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; çekici, kavrama gücü yüksek, zeki, gergin, şanslı bir insansınız. Ailenize düşkün, çevrenize ve arkadaşlarınıza bağlısınız. Sanata olan sevginiz çok yüksek ve yaratıcılıkla ilgili konularda kendinizi tam anlamıyla gösterebilirsiniz. Bu sene, yaratıcılığa dayalı işlerde ve hizmet konularında şansınız yüksek.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün yeni insanlarla tanışmak, grupsal aktiviteler içinde olmak isteyebiliriz. Keyfimiz yerinde olacak. Karşı cinsten alacağımız güzel etkileşimlerle, ikili ilişkilerimizde şans, mutluluk ve keyif bizimle olacak. Öğlen saatlerinde duygusal tatminsizliklerimiz olabilir. Öğleden sonraysa bu zorlayıcı etkileri üzerimizden atmaya başlayacağız.

Koç Burcu: Bugün yeni tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz insanlardan şansınız yüksek olabilir. Konuşmalarınızla ve görüşlerinizle gireceğiniz çevrelerde herkesi etkileyeceksiniz.

Boğa Burcu: Yaratıcılığınız bu aralar çok yüksek, organizasyon veya sunuma dayalı işleriniz varsa etkili bir gün olacak. İş alanlarınızda güzel destekleriniz olacak, bugünden faydalanın.

İkizler Burcu: Dış ortama bağlı işlerinizde şans sizden yana. Toplantılar, görüşmeler ayarlayabilirsiniz. Grupsal çalışmalarınızda veya toplu işlerinizde başarınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda aradığınız parasal destekleri rahat sağlayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın veya sevdiklerinizin paraya ihtiyacı varsa onlara kıyamayacaksınız.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat planları sizi harekete geçirecek. Geleceğinize dönük projelerinizde ortaklarınızdan veya beraber çalıştığınız insanlardan desteğiniz bugün tam olacak.

Başak Burcu: Bugün günlük koşturmalarınızda ve iş hayatınızda şanslı etkiler altındasınız. Havada asılı duran konular netleşmedikçe içiniz rahat etmiyor ama siz   her konunun altından kalkacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün eğlenceli ve yaratıcılığı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik etkileşimleriniz fazla olabilir. Sevdiğiniz insanla aynı noktadan hayata bakmak içinizi rahatlatacak.

Akrep Burcu: Aile hayatınız için yapılması gerekenler öne çıkabilir. Bir misafir ağırlayabilirsiniz. Bugün ailenize karşı anlayışlı ve fedakar yönleriniz ön planda olabilir. Herşeyi önce kafanızda bitirmeyi öğrenmelisiniz.

Yay Burcu: Bugün, satış veya reklama dayalı işiniz varsa olumlu etkiler altındasınız. Yaratıcılığa veya sanata dayalı konularda da bugün düşündüklerinizi gerçekleştirmeniz daha kolay gibi gözüküyor.

Oğlak Burcu: Gün içinde, maddi konularda istediğiniz haberleri alabilir ve uzun zamandan sonra kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Evinize ve ailenize yönelik girişimleriniz açısından da şanslı bir gün.

Kova Burcu: Kişisel girişimlerinizle ilgili olarak güzel haberler devreye girebilir. Yakın çevrenizdeki insanların bir çok konuda sizi desteklediğini ve size yardımcı olduğuna şahit olabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün, yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel teklifleriniz olabilir. Ticaret veya para işlerinizde bazı önemli konularınızı gün içinde alacağınız etkilerle rahatlıkla halledebilirsiniz.