Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, dış görünüşünüz sizin için çok önemli. Para harcamayı ve hayatla kumar oynamayı seviyorsunuz. Oldukça şanslı bir insansınız. Bu sene, özel hayatınız ön planda olacak. Sorumluluklarınızı bilerek hareket ederseniz şans sizden yana.

Ay Bize Neler Fısıldıyor?

Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Akrep Burcunda dolaşacak. Cinsel bölgelerimiz uyarılıyor. Sistit, zührevi hastalıklar, idrar yolu enfeksiyonlarına yakalanma ve cinsel organ problemleri yaşama ihtimalimiz daha fazladır. Bu günlerde bu ameliyat ve operasyonlardan kaçınmamız gerekir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir.

Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz.

Koç Burcu: Başkalarının kaynakları ve ortaklaşa yapılacak olan harcamalarınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Ödemeler dengesini iyi oturtmalısınız. Oluşan koşullarda hemen sinirlenmeyin.

Boğa Burcu: Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde istediğiniz koşullar oluşmadığında hemen canınız sıkılıyor. Bugün tatminsizlikleriniz yüksek olabilir. İşin içinden sıyrılmasını bileceksiniz.

İkizler Burcu: İş ve hizmet sorumluluklarınız ağır bastığı bugün maddi konularda değişime açık olacaksınız. Yalnız kalmayı deneyimlediğiniz ve daha az sosyal olduğunuz bu dönem buna ihtiyacınız var.

Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda giriştiğiniz işlerinizin karşılığını tam anlamıyla alamadığınızı düşünebilirsiniz. İstekleriniz ve hırslarınız sizi yanlış yönlendirebilir. Özel hayatınızdaki gelişmelere odaklanın.

Aslan Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda veya iş alanlarınızda ilişkileriniz bugün sizi tatmin etmeyebilir. Düşüncelerinizi süzgeçten geçirip, ona göre davranmanız gerekecek.

Başak Burcu: Yakın çevrenizde oluşan olaylara karşı yaklaşımınız her zamanki gibi olmayabilir. İlişkilerinizi idare etmesini becermekte zorlanabilirsiniz. Olaylara sadece kendi bakış açınızdan bakmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Elinize geçen bir para sizi bugünlerde sevindirebilir. Başkalarının koşullarına bağlı kalmayı sevmiyorsunuz. Aile hayatınızda tatmininiz yüksek olacak ve sizi güçlendirici olaylar yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Özel hayatınızın ve birebir ilişkilerinizin sizi yönlendirdiği bu dönem, kendi kafanıza göre hareket etmek kolay olmayabilir. Güçlü iletişiminizle olayların üstesinden gelebilirsiniz.

Yay Burcu: İş alanlarınızda bir olayın ortaya çıkması veya duyacağınız bir takım şeyler, iş ilişkilerinizde tatminsiz bir gün geçirmenize neden olabilir. Maddi konuları kafanıza takmayın ve eğlenceli ruh halinizden vazgeçmeyin.

Oğlak Burcu: Yapılacak organizasyonlar, katılacağınız davetler, özel hayatınıza kanalize olmanızı bugün zorlayabilir. Canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek ama söz verdiniz bir kere.

Kova Burcu: İş alanlarınızda üstleneceğiniz pozisyonlar, aile hayatınızda keyfinizi azaltabilir. Kendi iç gücünüzü etkili bir şekilde kullanırsanız, tüm işlerinizin altından kalkabilirsiniz.

Balık Burcu: Düşünsel olarak zorlandığınız bu dönem, kafanızın için yer alan git gelleri dengelemek zorundasınız. Resmi geniş açıdan görmeniz gerekiyor, küçük ayrıntılar sizi boğmasın, arkadaşlarınızdan destek alın.