Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, cana yakın, sempatik, entellektüel, yardım etmeyi seven bir kişiliğiniz var. Etrafınızda hep eğlenceli ve sizi seven arkadaşlarınız olsun istiyorsunuz. Göreceğiniz herhangi bir olumsuzluk  sizi kolaylıkla etkileyecek. Entellektüel yapınızı kullanırsanız ve içe dönüklüğünüzle baş edebilirseniz başarı kolay gelecek. Bu sene, fikirlerinizi ve konuşmalarınızı kalıcı işler için harcamaya çalışın.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün öğlen saatlerine kadar ay boşlukta olacak. Günün ikinci yarısı ay boğa burcunda dolaşacak. Sabit koşullar bizi gün içinde zorlayabilir. Bugün oluşan merkür- mars birleşimiyle hızlı, mesafeli, sinirli olabiliriz. İnatçılıktan kaçınalım ve stratejist davranmaya özen gösterelim. İşlerimizi tamamlamak ve bitirmek için uygun günlerdeyiz.

Koç Burcu: Bugün, maddi konularda  aceleci ve hızlı adımlardan kaçının. Fikirleriniz çabuk hareket etmekten yana olabilir. Birbirine uymayan enerjiler sizi zorlayabilir. Sahip olduklarınız sizin için önemli.

Boğa Burcu: Bugün, sabırsız veya düşüncesiz tutumlar içine girebilirsiniz. Doğru ve ilerici adımlar atmak isteyeceksiniz, inatçılıktan kaçınmanız işinize yarayabilir. Bu aralar damarınız tuttu mu, çevrenizdekileri zorluyorsunuz.

İkizler Burcu: Sahne arkası işleriniz için kolay harekete geçebilirsiniz. Kafanızda baı şeyleri oturtmanız ve sonrasında harekete geçmeniz en mantıklısı. Bazı düşünceler sağlığınızı zorlayabilir.

Yengeç Burcu: Grup içinde ve sosyal ortamlarda aceleci ve sabırsız tutumlardan kaçının. Bir yandan temkinli olmak, diğer yandan hızlanmak isteyeceksiniz. Kalabalıklar sizi yorabilir.

Aslan Burcu: Kariyer işlerinizde veya göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Yerinizde duramayabilir ama bir diğer yandan işlerinizi dikkatlice halletmek isteyebilirsiniz.

Başak Burcu: Seyahat etmek, bir yerlere kaçmak arzunuz yüksek olabilir. Hem bir şeyler yapmak, hem de herşeyi en ince ayrıntısına kadar planlamak isteyebilirsiniz. İş alanlarınızda inatçılık etmemeye özen gösterin.

Terazi Burcu: Bugün, fikirsel olarak sabırsız olabilirsiniz. Özellikle birikim ve ödemeler tablonuzda, elinizdekilerin ve harcamalarınızın hesabını iyi yapmanız gerekecek. Hayatınızda önemli değişimler var.

Akrep Burcu: Bugün, düşüncelerinizde hızlı ve inatçı olabilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizdeki konuşmalarınızda iğneleyici tavırlardan uzak durun. Stratejik yaklaşımlar tam da sizin işiniz.

Yay Burcu: Bugün, iş alanlarınızda fikirsel olarak kolay hareket etmeye ve sinirlenmelere açık olabilirsiniz. Böyle bir durumda inatçılık ve ısrarcılıktan uzak durmaya çalışın.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalara dikkat edin. Hırslı, mesafeli ve planlayıcı yapınızla hareket etmek isteyebilirsiniz. Dikkatli adımları sizden daha iyi kimse bilemez.

Kova Burcu: Aile hayatınızda sabırsız davranışlar içinde olabilir, konuşmalarınızda hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Stratejilerinizi emlak, arsa, bina konularında iyi kurmaya özen gösterin ve enerjinizi sabitlikten uzak tutun.

Balık Burcu: Yakın çevrenizde veya iletişime dayalı konularda kafanız hızlı çalışabilir. Ağırdan almanız gereken konularda içten içe sabırsızlık duyabilirsiniz. İğneleyici ve inatçı tavırlar yakın çevrenizde sorun yaratabilir.