Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; idealist, şanslı, hassas, dost canlısı ve popüler bir kişiliğe sahipsiniz. Hata yapmaya müsait bir yapınız var bu sabırsız davranışlar ve biraz da sonuçlara direkt atlamanızdan kaynaklanıyor. İnsanlara yardım ederken, farkında olmadan kendinize de faydanız dokunuyor. Bu sene, kariyerinizde şanslarınız hızlanacak ama bazı sorunlarla da karşılabilirsiniz.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün etkinleşen uranüs- plüton karesiyle bir kaç gün boyunca gerek özel, gerek iş alanlarımızda ortaya çıkacak sorunlar bizleri zorlayabilir. Kökten değiştirmek istediğimiz ama yapamadığımız konu ve olaylar, bu kare etkinliğiyle açığa çıkacak. Kişisel olarak yapmamız gerekenler, fedakarlık, anlayış ve şefkate odaklanmak ve sevginin herşeyi aşabileceği gerçeğini unutmadan hareket etmektir.

Koç Burcu: Sizi kısıtlayan herşeye ve herkese karşı isyankar ve asi davranmaya meyilli olacaksınız. Farklı ve özgür davranışlarınızı, iş alanlarınızdaki insanların anlamasına imkan olmayabilir. Bu sürece çok ama çok dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik aldığınız kararlarda bazı bozulmalar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kafanızda bazı olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Vereceğiniz tepkiler önemli olacak.

İkizler Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla, parasal ilişkilerinizde bazı sorun ve olayları hayatınıza taşıyabilir. Bir organizasyona ödediğiniz bir para veya ücrete sinirlenebilir veya tepki verebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. İşinizde değişmesi gerekenlere odaklanmalı, gereksiz çıkışlardan ve risklerden kaçınmalısınız. Özel hayatınızda da dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu: İş hayatınıza dayalı anlaşmalarınızda, seyahatlerinizde bir takım baskılar ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Üzerinizde oluşan baskı, vereceğiniz değişik tepkilerle karşınızdaki insanları şaşırtabilir.

Başak Burcu: Aşk hayatınızda, parasal konularda bazı zorlanmalar yaşamanız söz konusu olabilir. Tutkularınızla ve inatçılığınızla hareket etmek sevdiğiniz insanla ilişkilerinizi gerebilir.

Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanın özgürlük arayışı, farklı heyecanlara yönelme isteği aile hayatınızda başkaldırışlara ve isyanlara neden olabilir. Ya da tam tersi durumla siz böyle hareket edebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, iletişime dayalı işlerinizde, sağlık alanlarınızda, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar ve sıkıntılar oluşabilir. Özellikle iş alanlarınızda kendi fikirlerinizi kabul ettirmek gibi bir derdiniz olmamalı.

Yay Burcu: Borsada yatırım yapanlar, spekülatif işe sahip olanlar bu güne çok dikkat etmeliler. Yine aşk, çocuk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar bütçenizi sarsabilir.

Oğlak Burcu: Bu birkaç gün, parayla ilgili konularda özellikle ailenize veya evinize yapacağınız parasal ödemelerde birtakım zorlamalarla karşılaşabilirsiniz. Ailenizdeki insanlara güç baskısından uzak durun.

Kova Burcu: Beklenmedik olaylarla yakın çevre ilişkileriniz veya iletişime dayalı iş alanlarınızda bir takım bozulmalar veya sorunlar oluşabilir. Bu alanlarda dikkatli adımlar atmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Sosyal çevre, organizasyon, gruplara dayalı işlerinizde, parasal konularda zorlanabilirsiniz. Bu alanlarınızda değişmesi gereken konuların üzerine eğilmeli, sorun yaşarsanız ani ve sert tepkiler göstermemelisiniz.