Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız;  edebiyat, sanat, müzik alanları ilginizi çekiyor ve işiniz bu alanlardan olmalı. Yakın çevre ilişkileriniz çok kuvvetli. Yeteneklerinizi iyi kullanmayı öğrenmeli, kendinize olan güveninizi arttırmalısınız. Bu sene, özel hayatınızda bazı yanılgılar oluşabilir. Önemli işler gündemde ama şartları konusunda gözünüzü dört açmalısınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bu birkaç gün enerjimiz düşük çalışabilir. Enfeksiyonel ve ateşli hastalıklara, alerjilere yatkın olabiliriz. Bağışıklık sistemimizi güçlendirmeli, enerjimizi çok zorlamamalıyız. Aldanmaya ve kandırılmalara açık olacağımızdan şartlarımızı iki kere gözden geçirelim. Güzelliğe ve keyfe olan düşkünlüğümüzü abartmamaya çalışalım. İletişimimizde dikkatli olmak bize kazandırabilir.

Koç Burcu: Sezgilerinize dikkat edin, hiç olmadık yerlerde sizi yanlış yönlendirebilir. Kendinizi enerjisiz hissedebilirsiniz. Alerjilere ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma riskiniz yüksek.  

Boğa Burcu: Çevrenizin ve arkadaşlarınızın moralinizi bozmasına, ilişkilerinize burnunu sokmasına bugün izin vememelisiniz. Sosyal çevrelerde enerjiniz düşük olabilir. İş ilişkilerinizde aşırı iyimserlikten kaçının.

İkizler Burcu: Bugün hem işinize, hemde ailenize karşı gücünüz düşük olabilir. Önemli konuları gözünüzde büyütebilirsiniz. Eğlence, aşk veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün kafanız karışık, enerjiniz düşük olabilir. Bu yüzden önemli anlaşmalardan uzak durun. Yakın çevrenizdeki bir insanın da aldatıldığına veya şartlarca kandırıldığına şahit olabilirsiniz.

Aslan Burcu: Önemli bir alışverişten, para ödemesinden kaçının. Partnerinizin para konusundaki sıkıntı ve belirsizlikleri sizin hayatınızı da etkileyecek. Yakın çevrenizdekilerle ilişkilerinizde aşırı iyimser olabilirsiniz.

Başak Burcu: Hayati karar ve girişimlerinizde partneriniz sizi yanıltabilir. Önemli anlaşmalardan ve proje başlangıçlarından uzak durun. Sosyal ortamlarınız için yapacağınız para harcamaları yüksek olacak.

Terazi Burcu: Bugün şartlarınızı iyi belirlemeli, iş başlangıçlarından kaçınmalısınız. Enerjiniz düşük çalışacağından, ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara davetiye çıkarmayın. Bağışıklık sisteminizi güçlendirin.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızı ve çevrenizi yönlendirirken, dürüst olmaya çalışın. Aşk hayatınızda da yanıltıcı etkileriniz olabilir. Dış ortamlarda abartmaya meyilli olacaksınız.

Yay Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda moraliniz düşük çalışabilir. Kendi bildiğinizden şaşmamalı, kendinize olan güveninizi kaybetmemelisiniz. Arkadaş ortamlarınıza yapacağınız harcamalar bugün yüksek olacak.

Oğlak Burcu: İletişiminizin net olmaması, yabancı insanlarla yapacağınız işlerinizde yanılmalara neden olabilir. Hayalcilikten uzak durun. Medya işlerinizde üzerinizde garip bir moralsizlik görülebilir.

Kova Burcu: Anlaşma yaparken parasal konularda gözünüzü dört açın. Maddi anlamda gözden kaçırdığınız ödemeler ve harcamalar, ortak para alanlarınızı etkileyebilir. Banka işlemlerinize bugün dikkat edin.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanı kafa karışıklıkları ve net olmayan tavırlarınız yüzünden yanlış yönlendirebilirsiniz. Önemli anlaşmalardan kaçının. Moralinizi hemen bozmayın. Harcamalarınızda riskten de kaçınmanız yerinde olabilir.