Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız; toplumsal konularda ve iş hayatınızda başarınız yüksek. Etkili çevre ve dostlarınız sayesinde bir ömür sırtınız yere gelmeyecek. Adalet duygunuz çok yüksek ve adaletsiz bir durumla karşılaştığınızda ikna edilemiyorsunuz. Bu sene, işlerinizi bir şekidle yoluna koymasını başaracaksınız. Yılın ikinci yarısı çok şanslı.

Haftaya Bakış

Haftaya ay balık burcundayken biraz dağınık etkilerle başlayabiliriz. Sabah saatlerinde daha fazla iş halledelim zira öğlen saatlerinde ay boşluğa düşecek. Düşündüklerimizi uygulamak olumlu adımlar atmak için uygun birgün. Çarşamba günü doğru ve etkili iletişimle önemli görüşmelerde yol katedebiliriz. Perşembe günü abartılı hareketlerden ve harcamalardan kaçınalım. Cumartesi günü oldukça keyifli ve bir o kadar da sorumluluklarımızı bildiğimiz bir gün olacak.

Koç Burcu: Bugün sosyal çevreniz adına kolay organize olacak, ilişkilerinizi iyi kullanacaksınız. Kendinizle olmak ve yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz. İş alanlarınızda maddi konularda önemli bağlantılar, söz konusu olabilir.

Boğa Burcu: Bugün yapacaklarınızı organize edebilirsiniz. İşleriniz ve yapacaklarınız konusunda istekli olacaksınız Ortaklaşa iş alanlarınızda daha az tanıdığınız insanlardan desteğiniz ve faydanız sağlam olacak.

İkizler Burcu: Bugün, iş alanlarınızda göreceğiniz destek sizi daha kararlı ve istikrarlı kılabilir. Önemli işlerinizi organize edebilirsiniz. Bugünlerde geleceğinize dair bir takım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Hayatınızda önemli değişim ve dönüşümler yaşanırken, bugün çevrenizdeki insanlara karşı sorumluluklarınız önemli olacak. Özel hayatınızda özenli ve dikkatli adımlar atmak ilişkinizi güzel bir noktaya taşıyabilir.

Aslan Burcu: Maddi konularda sizden para isteyenlere karşı bu kadar yumuşak davranmayın. Bugün ödemeler, banka işlemleriniz devrede olabilir. Aile hayatınızda yapılması gereken işleriniz de bugün kalıcı adımlar atacaksınız.

Başak Burcu: Özellikle aşk hayatınızda yakın çevrenizden destek alıyorsunuz ve olaylara itinayla yaklaştığınızda sonuçlar sizi daha mutlu ediyor.  Aşkınızı bir sonraki aşamaya taşımanın zamanı geldi diye düşünüyorsunuz.

Terazi Burcu: Bugün iş, hizmet hayatınızda veya sağlıkla ilgili konularda kalıcı etkilerle görmek istediğiniz desteği rahatlıkla alabilirsiniz. Aile hayatınız için yapılması gereken işlerinizi bugün etkili bir şekilde devreye koyacaksınız.

Akrep Burcu: Bugün aşk hayatınızda romantik , rahat ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızı yeniden kurarken, özellikle akrabalarınızdan, kardeşlerinizden ve sevdiklerinizden kalıcı yardımlar alabilirsiniz.

Yay Burcu: Haftaya ev ve aile ortamlarınız ön planda olarak başlayacaksınız. Ev ortamınızda beklenmedik misafirlere hazırlıklı olun. Maddi olarak kalıcı işler devrede olabilir.

Oğlak Burcu: Haftaya iletişim alanlarınız ön planda olarak başlayacaksınız. Bugün, kısa geziler, alışveriş, sevdiğiniz insanlarla bir araya gelme gibi etkileriniz yüksek. Sosyal ortamlarda iyi ve kalıcı ilişkiler kuracaksınız.

Kova Burcu: Bugün  hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Maddi konularda duygularınız çabuk değişebilir, vereceğiniz kararlarda değişiklikler yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda kalıcı sonuçlara yakınsınız.

Balık Burcu: Bugün, kafanıza göre hareket edeceğiniz, keyfinizin yüksek olacağı bir gün olabilir. Arkadaşlarınızdan önemli şeyler duyacaksınız. Geleceğinize dair işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir.