Advertisement

Bugün Doğanlar

Bugün doğduysanız, hayata esprili bir şekilde yaklaşıyorsunuz, bu da diğer insanların ilgisini hemen çekiyor. Toplumu ilgilendiren konular yaşam boyu ilginizi çekecek. Bu sene, kariyeriniz ön planda olacak. Önemli işleriniz için karşınıza yılın ikinci yarısında fırsatlar geçebilir.

Haftaya Bakış

Haftaya ay başaktayken, günlük işlerimize ve çalışma hayatımıza  odaklanarak başlıyoruz. Bu Pazartesi tüm gün ay boşlukta olacağından, önemli girişimlerdeb bulunmak yerine, tamamlanması gereken işlerimizin üzerine eğilmek daha doğru olabilir. Bu hafta kimliğimizde daha duygusal ve empatik yönler ortaya çıkabilir. Çarşamba günü bazı işlerimizde bozulmalar oluşabilir. Düşüncelerimizde kararmsar ve eleştirel olabiliriz.

Koç Burcu: Bu Hafta iş konularınız ön planda olacak. Fiziki enerjinizin düşük olması nedeniyle, açık hava yürüyüşleri, hafif egzersizler iyi gelebilir. Bu hafta sosyal ortamlardaki bazı işlerinizde bir takım zorlanmalar oluşabilir.

Boğa Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi ortaya koymak ve ihtiyaçlarınızı dile getirmek, ileride çıkacak sorunları azaltabilir. Akşam saatlerinde sağlığınıza daha özen göstermeniz gerekebilir.

İkizler Burcu: Bugün ailenizle olan paylaşımlarınızda iş hayatınızda olup bitenleri anlatmaya meyilli olacaksınız. Bu hafta daha çok kariyer ve iş alanlarınız aktif olmaya başlıyor.

Yengeç Burcu: Haftaya aktif iletişiminizle başlıyorsunuz. Oldukça faal ve aktif olan iş hayatınızdan arta kalan zamanlarınızda yakın çevrenizin sorun ve işleriyle uğraşmak bugün  etkili olabilir.

Aslan Burcu: Bugün özel hayatınız için yapacağınız masraflar gözünüzü korkutmasın. Bir yerden ekstra bir para elinize geçebilir veya siz hesabınızı iyi yaparak yine kafanızdakileri tam da istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Başak Burcu: Hayatınızı değiştirecek ve size yol gösterecek bir insandan fayda sağlayacaksınız. Akşam saatlerinde para konuları konuşulabilir. Bu hafta özel ilişkileriniz, ortaklaşa iş alanlarınız daha fazla öne çıkmaya başlayacak.

Terazi Burcu: Bugün yalnız kalmayı isterken, bulunmanız gereken ortamlarınızda içsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla daha fazla iş alanlarınız ön plana çıkacak.

Akrep Burcu: Sosyal çevreniz aktif olarak haftaya başlıyorsunuz. Bugün geleceğinize dair düşüncelerinizde sıkılganlık görülebilir. İş alanlarınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek.

Yay Burcu: Bugün yaratıcılığınızı kullandığınız alanlarda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde daha çok arkadaşlarınızla ve çevrenizle yapacağınız planlarınız devrede olabilir.

Oğlak Burcu: Düşüncelerinizde elinizde var olandan daha fazlasını istiyorsunuz. Bu duygularınızın yoğunluğundan kaynaklanıyor. Evinizde dinlenmek ve dışarıda vakit geçirmek arasında gidip gelebilirsiniz.

Kova Burcu:  Haftaya ortaklaşa para alanlarınız aktif olarak merhaba diyeceksiniz. Bugün çevrenizdeki olaylar yüzünden içsel streslere açık olacaksınız. Bu hafta ilgi alanınız maddi konulara kaymaya başlayacak.

Balık Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın ihtiyaç ve beklentilerine göre hareket etmek isteyeceksiniz. Arkadaş ve çevrenizden hayatınıza dair her tür desteği ve anlayışı göreceğiniz bir dönemdesiniz.