Advertisement

Koç Burcu: Öğlen saatlerinde ilgi alanınız ortaklaşa para alanlarınıza kaymaya başlayacak. Ortaklaşa para konularınızda özellikle kafanızda oluşturduğunuz çözümleri hayata geçirebileceksiniz.

Boğa Burcu: Sosyal çevrenizle olan bağlantınız bugün önem kazanacak. Öğleye kadar önemli kararlar almamaya çalışın, Öğleden sonra ise özel hayatınıza daha fazla ilgi göstermeye başlıyorsunuz.

İkizler Burcu: Bugün sabah saatlerinde riskli işlerden kaçının. Önemli kararlar almayın, çünkü ay boşlukta bulunuyor. Öğleden sonraysa daha farklı işinize kanalize olacaksınız. iş alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Öğleden sonra aşk hayatınız önem kazanmaya başlayacak. Hayata daha farklı gözlerle daya yaratıcı ve üretken bir şekilde bakıyor olacaksınızOrtaklaşa para alanlarınızda ise güzel gelişmelere sahipsiniz.

Aslan Burcu: öğleden sonra daha fazla davranışlarınıza odaklanıyor olacaksınız. Ayrıca aile hayatınız, evinize yönelik konular önem kazanmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi güzelleştireceğiniz bir dönem.
Başak Burcu: Parasal konularda sabah saatlerinde aceleci davranmamaya özen gösterin. Öğleden sonra ise gününüz hızlanıyor. İletişiminiz artacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla, daha fazla iletişim halinde olacaksınız.

Terazi Burcu: Sabah saatlerinde heyecanlı, biraz sakar ve aceleci tavırlar içerisinde olacaksınız. Öğleden sonra ise parasal işlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Daha fazla teklifle karşılaşmaya doğru gidiyorsunuz.

Akrep Burcu: Uzak diyarlardan uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler yine gün içerisinde keyfinizi yerine getirecek. Yine satış, reklam, medya, eğitim veya seyahat işlerinizden beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

Yay Burcu: Günün ikinci yarısında  daha dingin ve huzurlu bir süreç sizi bekliyor olacak. Aynı zamanda eviniz ve aileniz ile yapılması gereken işleriniz öğleden sonra devreye girebilir.

Oğlak Burcu: İletişim halinde olacağınız bu dönem içerisinde yakın çevrenize ve akrabalarınıza karşı gereğinden fazla tavizkar davranıyor olabilirsiniz. Özel hayatınızda ise şanslı ve anlayışlı etkiler altında olacaksınız.

Kova Burcu: Bu gün parasal olarak maddi anlamda önemli görüşmeler ve konuşmalar gündeminizde. Kafanızda bir takım planlarınız var ve bu planlarınızı uygulamak için öğleden sonrayı iyi bir şekilde kullanmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Sabah saatlerinde alelacele verdiğiniz kararlarla yapacağınız bir takım ödemelerde dikkatli olmaya özen gösterin. Öğleden sonra ise gününüz daha neşeleniyor. Kararlarınızı uygulamaya koyun.