Advertisement

Koç Burcu: Gerçekçi ve sistemli hareket etmek bir çok konuda işinize yarayabilir. Başkaları için yapacağınız harcamalarınızı sisteme oturtmanız ve parasal konularda dikkatli olmanız gerektiğini farketmiş bulunuyorsunuz.

Boğa Burcu: Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlnıyorsunuz. Tek başınıza katılmanız gereken davetler varsa bugün sizi zorlayabilir, bir partnerle yapılacak gezmeler, ziyaretler ve etkinlikler her açıdan sizi rahatlatabilir.

İkizler Burcu: Halletmeniz gereken bir ödeme veya banka işi varsa bugün bu işlerinizi çözüme kavuşturabilirsiniz. Çocuğunuzun veya sevdiğiniz insanın rahat harcamaları ve hesapsız hareket edişleri bugün sinirlerinizi zıplatabilir.

Yengeç Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz güçlenmeye başlayacak. Beraber çalıştığınız insanlarla bir hareket etmeyi başaracaksınız. Tüm bunlar olup biterken bir tek kendi ailenize karşı sabrınız olmayacak.

Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Kendinizi değiştirmek adına aldığınız bazı kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Bu size tazelik kazandıracak.

Başak Burcu: Siz kendinizi biraz rahat bırakırsanız, her işinizin ve özellikle aşk hayatınızın rayına girdiğini göreceksiniz. Özel yaşantınızda sevdiğiniz için yapabileceğinizden daha fazlası için söz vermeyin.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda bazı konuların havada kalması ve karşı taraftan gördüğünüz muamele sizi mutsuz kılabilir. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi yıpratmamaya özen gösterin.

Akrep Burcu: İletişime dayalı işlerinizde önemli gelişmeler yaşanırken, beklenmedik bazı oluşumlar moralinizi hemen bozabilir ve sizi sinirlendirebilir. Bugün sinirlerinizi kontrol etmelisiniz. Değişken duygular sizi esir alabilir.

Yay Burcu: Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteği bugün yine ön plana çıkacak. Aşk hayatınızdaki değişim ve farklı şeyler yaşama arzusu giderek daha fazla önem kazanacak.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak. İş ve kariyer alanlarınızda bazı sürtüşmeler oluşsa bile, siz hiç merak etmeyin bu sıralar yaptığınız işlerde başarı sizin.

Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Duygularınızdaki değişim bugün güçlü olacağından, geçmişi sorgularken katı ve acımasız olabilirsiniz. Her konuda biraz disiplinli olmaya özen gösterin.

Balık Burcu: Hem parasal, hem çevre ilişkileri açısından oldukça şanslı bir dönem içindesiniz.Bugün ortaklaşa ödenmesi gereken bir para veya aidat sinirlerinizi gerebilir. Maddi konularda şanslı ve beklenmedik teklifleriniz var.