Advertisement

Koç Burcu: Haftaya hızlı ve hareketli etkilerle başlıyorsunuz. Heyecanlı, yarışmacı ruhunuz yeniden canlanmış durumda, bu da sadece kendinizi düşünmeye ve hiç düşünmeden hareket etmenize neden olabilir.

Boğa Burcu: Kendinizi daha tam anlamıyla canlı hissedemiyorsunuz, hele bugün kafanızın içindeki konular ve hayal dünyanız fazlasıyla aktif olacak. Bazı insanlar davranışlarıyla sizi şaşırtabilirler.

İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızla bir aradayken, farklı ve değişik duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla paylaşım içine girmek isteyeceksiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya kariyer hayatınız oldukça aktif bir şekilde başlayacaksınız. Evdeki sorumluluklarınız duygusal anlamda sizi zorladığından, biraz unutmaya ve rahatlamaya ihtiyacınız olacak.

Aslan Burcu: Bugün dış ortamlarda ve daha az iletişim halinde olduğunuz insanlarla bir araya gelebilirsiniz. İş ortamlarınızda yolunda gitmeyen konulara takıklığınız bugünde devam edebilir.

Başak Burcu: Sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa para konularında iyi anlaşacaksınız. Kafanız çözüme yönelik çalışacak. Hissettiğiniz duyguları kendinize saklamayın karşı tarafla paylaşın.

Terazi Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla güzel  planlar yapabilir, ortaklaşa hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatınızda ısrar ve inattan kaçının ve sevdiğiniz insanla aranızda oluşacak gerilimlere hazır olun.

Akrep Burcu: Bugün işinizi yapmaktan gocunmayacaksınız. Çalışma yoğunluklarınız nedeniyle, duygusal hayatınızda dengeyi bu aralar kurmanız zor gibi gözüküyor. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Yay Burcu:  Haftaya eğlenceli, sanatsal ve hareketli bir şekildee başlayacaksınız. Bugün birden fazla organizasyon yaparak gününüzü doldurabilirsiniz. Her şeyi aynı anda yapma isteğiniz yoğun olabilir.

Oğlak Burcu: Aklınıza gelen iş sorunları ve olumsuzlukları zaman zaman da olsa keyfinizi kaçırabilir. Bugün iş hayatınızda yoğun bir programınız varsa, ailenizle ilgilenmek durumunda olmanız sizi sinirli kılabilir.

Kova Burcu: Bugün iletişime yönelik alanlarınız devrede olacak. Sevdiklerinize için ürettiğiniz endişe ve korkularınız sizi gün içinde zorlayabilir. Yine zihinsel olarak huzursuz ve biraz da gitgelli olabilirsiniz.
Balık Burcu: Herşeyi maddi açıdan karşılaştırdığınız ve sorguladığınız bu süreçte bugün, başkalarının söylediklerine kulak vermekten çok, kendi fikirlerinize güvenmeli ve buna göre yaşamalısınız.