Advertisement

Koç Burcu: Bugün yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanacak. Gün içinde satış, pazarlamaya dayalı işlerinizde artış görülebilir. Beklenmedik sürpriz olaylarla karşılaşabilir, değişik bir gün geçirmeyi arzulayabilirsiniz. Enerjinizi yükseltmeniz ve kendinizi biraz zorlamanız gerekiyor.

Boğa Burcu: Bugün, parasal konular ön plana çıkmaya ve görünür hale gelmeye başlayacak. Bu birkaç gün alacak, verecek hesaplarınızı yapabilir veya bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Söylenmemiş veya dile getirilmemiş maddi konuları konuşmak ve harekete geçmek için uygun şartları bulabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün, şartlar sizden yana olacak, kendinizi aktif hissedecek, bu iki gün yerinizde duramayacaksınız. Sizi heyecanlandıracak şeyler duyabilir, gün içinde olaylara iç güdüsel tepkiler verebilirsiniz. İş alanlarınızda esnekliğiniz kolay bir gün geçirmenize neden olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün iletişime geçmek ve insanlarla bir şeyler paylaşmak size zor gelebilir. Herşeyi kendi kafanızdan ve kendi yöntemlerinize göre halletmek isteyeceksiniz. Bazı şeyleri gözünüzde büyütebilirsiniz. Bu birkaç günü, sakin durarak ve etrafınızı gözlemleyerek geçirmek işinize yarayabilir.

Aslan Burcu: Bu Cuma sosyal ortamlarınız ve arkadaşlarınızla olan planlarınız devreye girmeye başlayacak. Ortaklaşa yapılacak planlarda güzel ve keyifli bir gün sizleri bekliyor olacak. Sevdiğiniz insana karşı üstleneceğiniz fedakarlıklar zaman zaman sizi zor durumda bırakabilir. Siz kendi keyfinize bakmalısınız.

Başak Burcu: Bu Cuma hareketli etkilerle kalabalık ortamlarda bulunmak veya iş alanlarınıza kanalize olmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olmak sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz insanla toplum içinde güzel planlar yapabilirsiniz. İş konularında bugün duygularınız biraz karmaşık olabilir.

Terazi Burcu: Bugün uzak çevrenizdeki insanlarla iletişim halinde olacaksınız, özellikle iş alanlarınızda güzel ve esnek etkilere sahipsiniz. Bir seyahat konusunda kafanızda karışık düşünceler olabilir, karar vermeden önce olaylara biraz daha net bakmanız gerekiyor. Duygularınıza göre karar vermeyin.

Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız devrede olacak. Banka işlemleri, ödemeler ve harcamalarınız vaktinizi alabilir. İş konularında ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız. Ailenize has parasal konularda duygularınız karmaşık olacağından önemli kararlarınızı başka bir güne bırakın.

Yay Burcu: Bugün özel yaşantınız ve ikili ilişkileriniz aktif olmaya başlayacak. Bu birkaç gün sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz veya sizi tamamlayan bir partner isteğiniz yoğun olacak. Yaratıcılık isteyen işlerinizde önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.

Oğlak Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınız fazlasıyla aktif olabilir. Evinizde yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Bunun için uygun şartları kendiniz yaratacaksınız. İş hayatınızda para konuşmalarınız varsa karışık etkilerle itediğiniz sonuçları elde edemeyebilirsiniz. Olaylara duygusal yaklaşmayın.

Kova Burcu: Eğlenceli, aktif ve özel hayatınıza düşkün olacağınız bir gün sizleri bekliyor. Eğlenceli ve grupsal ortamlarda bulunmak ve iletişim halinde olmak hoşunuza gidecek. Hayatınıza dair önemli kararlarınızda kafanız net olmayabilir ve ne yapacağınızı bilemeyebilirsiniz.

Balık Burcu: Eviniz ve aile yaşantınız önemli olmaya başlıyor. Yapmanız gereken bir sürü işiniz olsa bile, ailenizin işleri veya evinizin sorunlarına daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Parasal konularda esnek ve rahat davranmayı tercih ediyorsunuz. Beklenmedik olaylarla karşılaşmak kafanızı karıştırmasın.