Advertisement

Koç Burcu: Bugün, özel ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda kolay demoralize olabilir, sevdiklerinizden beklediğiniz karşılığı alamadığınızı düşünebilirsiniz. İlişkinizde var olan problemler varsa bugün yüzeye daha fazla çıkabilir çünkü siz olumsuz bakış açınızla terslikleri daha rahat farketmeye meyilli olacaksınız.

Boğa Burcu: Bugün, iş alanlarınızda pratik ihtiyaçlarınızın fazlasıyla farkında olacaksınız. Kendinizi iş alanlarınızda yalnız ve istenmiyor gibi hissedebilirsiniz. İş hayatınızda yaşayacaklarınızın  üzerinizde olumsuz baskılar kurmasına izin vermeyin ve işinizin olumlu yanlarına odaklanmaya çalışın.

İkizler Burcu: Sosyal ortamlarınızın yoğunluğu ve hareketli geçecek birgün, özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı ve zorladığı fikrini aklınıza sokabilir. Ciddi bir ilişkiniz varsa bugün ve birkaç gün çok dikkatli adımlar atmalı, gereksiz kararmsarlıktan kaçınmalısınız.

Yengeç Burcu: Olumlu geçen bir haftanın ardından ailenizin veya sevdiklerinizin sizi anlamadığını veya desteklemediğini düşünebilirsiniz. Yalnızlık, izolasyon ve depresif düşünceler bugün hayatınızda etkili olabilir. Biraz gülümsemeli ve olayların olumlu yanlarına odaklanmalısınız.

Aslan Burcu: Uzak diyarlardan, akraba veya kardeşlerinizden alacağınız haberler, olumsuz düşünmenize sebebiyet verebilir. İnsanlarla olan iletişiminizde yalnızlık, izolasyon gibi etkileriniz yüksek olacak. O yüzden tartışmalara girmemeye gün içinde özen göstermelisiniz.

Başak Burcu: Bugün oluşacak olaylar karşısında  parasal konularda neyi yanlış yaptığınızı kolay algılayabilir ve düzeltmek için harekete geçebilirsiniz. Yine bugün sevdiğiniz insanla parasal konularda anlaşmazlıklar yaşamanız mümkün. Başınıza buyruk davranacağınız bir gün olabilir.

Terazi Burcu: Bugün, güzel giden ilişkinizde karşı taraf sizi fazlasıyla açık sözlü bir şekilde eleştirebilir. Bu eleştiri pek hoşunuza gitmeyecek ama karşı tarafın doğru söylediğini de içten içe bileceksiniz. İlişkinizde neyin, nerde olduğunu görürseniz, sorunlar kolaylıkla aşılabilir olacak.

Akrep Burcu: İş alanlarınızda beklenmedik bir takım olaylarla karşılaşabiliriniz. Aslında bu olayları olumsuz ve memnun olmayan yapınızla siz büyüteceksiniz. İş alanlarınızda pratik ihtiyaçlarınızla nasıl buluşacağınızı düşünebilir, işinizde görünür hale gelmeye başlayan problemlerinizi sorun edebilirsiniz.

Yay Burcu: Başkaları için üstleneceğiniz fedakarlıklar ve sorumluluklar, sevdiğiniz insanla özel hayatınızda bir takım sorunlara neden olabilir. Veya siz böyle hissedeceksiniz çünkü karamsarlık gün boyunca etkili olacak. İlişkinizde neyin yanlış olduğunu arayabilir ve düzeltmek için kendi yöntemlerinizce harekete geçebilirsiniz.

Oğlak Burcu: İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ve yapmanız gerekenler, ailenizle veya evinizle ilgili kurduğunuz hayallerin gerçekleşmeyeceğine dair bir inancın sizi yakalamasına neden olabilir. Bu kadar umutsuz ve negatif olmayın. Hayata gerçekçi gözlerle yaklaşmak iyidir ama siz bazen gerçekçiliğin dozunu fazla kaçırıyorsunuz.

Kova Burcu: Fikirleriniz konusunda kararsızlıklar, olumsuzluklar yaşayabilirsiniz. Negatif duygular, olayların iyi taraflarını sizden saklayabilir yada siz görmezden gelebilirsiniz. İşin içinde çıkamadığınız durumlarda, neyi, nerde yanlış yaptığınızı iyi gözlemlemeli ve kritik kararlardan bugün kaçınmalısınız.

Balık Burcu: Parasal konularda bakış açınız keskin, sert ve olumsuz olabilir. Alacak, verecek işlerinizde problemler varsa su üstüne çıkabilir ve siz kolaylıkla negatif etkiler altına girebilirsiniz. Bugün,yapmanız gereken, yanlış yaptığınız noktaları bulmak ve düzeltmek için harekete geçmek olacak.