Advertisement

Koç Burcu: Bugün düşünceleriniz gereğinden fazla hızlı olabilir ve daha önce konuşulmuş veya planlanmış işlerinizin peşinden gidebilirsiniz. Hiçbir işle uğraşmak istemeseniz bile, gezmek, dolaşmak ve konuşmak sizin için önemli olacak. Sadece kendi düşüncelerinize saplanıp kalmamaya çalışın.

Boğa Burcu:Bugün geçmiş, konu ve düşünceler daha fazla hayatınızın içinde yer alabilir. Yapacağınız işlerde herşeyi önce kendi kafanızdan tamamlıyor, sonra olmuş gibi rahat ve umursamaz davranıyorsunuz. Sizi harekete geçirecek önemli anlaşmalar ve konuşmalar gündeme gelebilir.

İkizler Burcu: Bugün bir çok işinizi halledeceğiniz, arkadaşlarınızla veya sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz aktif, hareketli bir Cumartesi sizleri bekliyor olacak. Başkalarına kendinizi anlatmaya meyilli olacaksınız biraz karşı tarafında düşüncelerini önemsemeye çalışın.

Yengeç Burcu: Bu Cumartesi işiniz varsa işinizin detayları, yoksa kalabalık ortam ve yerlerdeki gezintiler ve ziyaretler ön plana çıkabilir. İş alanlarınızda eskide kalmış ve tamamlanmamış bir konu yeniden gündeme gelecek, eski ve yeni arasında uğraştığınız ve gidip geldiğiniz bir dönemdesiniz.

Aslan Burcu: Bu haftada yerinizde durmak istemeyecek, seyahat planları yapacaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla iletişiminiz yüksek olabilir. Hiçbir şey yapmasanız bile, yeni tanıdığınız insanları gözlemleyebilirsiniz. Herşeyin cevabını anlamaya ve bulmaya çalıştığınız bir dönemdesiniz.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızı yeniden gözden geçirmek ve hesap yapmak ön plana çıkabilir. İş ortamlarınızda kendinizi ortaya koyacağınız bir gün olacak. Biraz tedirginliğiniz olsa bile, etrafınızdan ve sevdiklerinizden esinlenmesini bileceksiniz. Kendi kendinize krizler yaratmayın.

Terazi Burcu: Bugün dış ortamlar, yerler size keyif verebilir. Özel yaşantınızda halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla planlarınızı gözden geçirmeniz ve fikir alışverişlerinde bulunacağınız güzel bir cumartesi olacak. Düşünmeden eleştiri yapmayın.

Akrep Burcu: Bugün sağlığınızla ilgili konular veya tamamlanmamış iş konuları vaktinizin çoğunu alacak. Ufak tefek düzenlemeler yapmak, günlük işlerinizi halletmek sizin için kolay olacak. Ortaklaşa para alanlarınızda güzel etkiler altında olacaksınız. Mantığınız, duygusal konularda sizi zorlayabilir.

Yay Burcu: Yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde geçmişte konuşulmuş ama ertelenmiş bir iş gündeme gelebilir. Bugün başkalarının koşullarına bağlı olarak hareket edeceksiniz ama keyfiniz yerinizde olacak. İşlerinizi hallettikten sonra sevdiğiniz insanla güzel programlar yapabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün evinize dair konuşmalar ve yapacaklarınız gündeminizde olabilir. Gün içinde birden fazla iş ve detayla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yine de organize olmayı ve bir düzen içinde işlerinizi halletmeyi başaracaksınız. Bakış açınızda bugün esnek olmaya çalışın.

Kova Burcu: Bugün iletişime dayalı işlerinizde ve yakın çevrenizde uzun zamandır temas halinde olmadığınız kişilerle görüşmeleriniz ve konuşmalarınız olabilir. Keyif ve mutlulukla hareket edeceğiniz bir gün olacak. Harcamalarınız artabilir ama bunu fazla dert etmeyeceksiniz.

Balık Burcu: Bugün evinizin ve ailenizin detayları ön plana çıkacak, evinizde vaktinizi harcamak veya ailenizle planlar yapmak isteyeceksiniz. Parasal konularda bazı konuşmalar gündeme gelebilir. Bu konuda elinizden geldiğince dikkatli ve temkinli adımlar atmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; insanlara fazla toleranslı davranıyorsunuz. Etrafınızda size yardımcı olacak dostlarınızı toplamalı, çevrenizde size zararı dokunacak insanları elemelisiniz. Bu sene, yarım kalan tamamlanmamış veya ertelenmiş işlerinizle uğraşacaksınız. Dikkatli ve temkinli adım attığınız müddetçe girişeceğiniz işlerde başarı sizin olacak. Yaratıcı bir süreç içerisindesiniz.