Advertisement

Koç Burcu: Bugün alışkanlıklarınıza göre hareket etmek isteyecek, işlerinizi evinizden halletmeye meyilli olacaksınız. Sorumluluklarınızı biliyor ve buna göre davranıyorsunuz. Hayattan alacağınız keyif bugün sizi tatmin etmeyebilir, moraliniz gün içinde kolay bozulacak.

Boğa Burcu: Bugün yerinde duramayan yapınızla yakın çevre ilişkileriniz için koşturacaksınız. Sosyal ortamlarda şansınız yüksek olacak yalnız, alacağınız haberler, duyacağınız şeyler moralinizi hemen bozabilir. Pazartesi gününe yetiştirmek zorunda kalacağınız işleriniz keyfinizi bozabilir.

İkizler Burcu: Maddi konular bugün hayatınızda önemli olacak. Yaratıcılık, oyunculuk ve güzellikle ilgili işleri olanlar bugün huzursuz ve yetersiz duygularla hareket edebilirler. Arkadaşlarınız  bazı konularda moralinizi kolay etkileyecekler. Kimsenin sözüyle hareket etmeyin.

Yengeç Burcu: Sizin için önemli olan olayların peşinden gidecek, arkadaşlarınızla aranızda iyi bir iletişim bağı oluşturacaksınız. İçinize doğan ve altıncı hissinizi harekete geçiren olaylar yaşamanız mümkün. Kalabalık ortamlarda duygu iniş çıkışlarınız bugünden alacağınız keyfi etkileyebilir.

Aslan Burcu: Bugün hayatınızda sahip olduklarınızın farkında olacağınız ve bazı şeyleri kolay anlayacağınız bir gün içindesiniz. Arkadaşlarınız sizin yerinize plan ve program yapabilirler ama sizin  yalnız kalma isteğiniz  ve durgun tavırlarınız onlarla olan ilişkilerinizi zorlayabilir.

Başak Burcu: Sosyal ortamlarda bulunacağınız ve sevdiklerinizle hasret gidereceğiniz bir gün olacak. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda,seyahat ve eğitim işlerinizde sorumluluklarınızın farkında olacaksınız. Ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarınızda bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Ortaklaşa maddi konularda desteğiniz tam olacak. Bugün istediğiniz sonuçlara rahatlıkla ulaşacaksınız. Göz önünde olacağınız alanlarda sevdiğiniz kişiyle aynı zevki ve duyguları paylaşamayabilirsiniz. Bu da moralinizi hemen bozmanıza neden olabilir.

Akrep Burcu: Bir arada olduğunuz ortamlarda ve ortaklı işlerinizde hayat sizi destekleyecek. Siz nasıl davranmanız gerektiğini bildiğiniz için insanlardan fayda sağlayacaksınız. Bir tek iş ve hizmet anlamında kolay tatmin olmayacak ve kendinizi  fazla hırpalamaya müsait olacaksınız.

Yay Burcu: Ortaklaşa maddi giderlerinizi kontrol altına almak veya sevdiğiniz kişiyle aynı adımları atmak isteğiniz bugün yoğun olacak. Tutkularınız ve arzularınız konusunda anlaşmaya varmanız ve hayata aynı doğrultudan bakmanız  bu Pazar zor gözüküyor. Anlayışı elden bırakmayın.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda şefkatli ve duyarlı hareketleriniz aile hayatınızda alınganlık yapmaya ve herşeyi kişisel algılamanıza neden olabilir. Herkesin sizin kadar duyarlı olmasını beklemelisiniz. Beklentilerinizi arttırdıkça  hayalkırıklıkları daha fazla sizi yakalayabilir.

Kova Burcu: Aileniz ve ilişkileriniz arasındaki dengeyi sağlayacağınız ve karşı cinsle anlaşacağınız bir gün olacak.Ailenizin ve sevdiklerinizin yükünü taşımayı ve üstlenmeyi istekle karşılayacaksınız yalnız yakınçevrenizle yapacağınız planlar, sizin iş anlamında yapmanız gerekenler engeline takılabilir.

Balık Burcu: Kendinizi keyifli ve rahat hissedeceğiniz bugün özel hayatınızda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Biraz üzerinizde biriken gerginliğinizi kenara atmakta fayda var. Ani gelişmelere açık olmanız gereken bir hafta içinde olduğunuzu unutmayın. Parasal konuları kafanıza takmayın.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız, canayakın ve sempatiksiniz. Etrafınızda hep eğlenceli ve sizi seven arkadaşlarınız olsun istiyorsunuz. Entellektüel yapınızı kullanırsanız ve içe dönüklüğünüzle baş edebilirseniz başarı kolay gelecek. Bu sene yakın çevrenizden iyilikler göreceksiniz. Yalnız şanslı olmanıza rağmen siz bu şansı farketmekte zorlanabilirsiniz. Mantığınızı ve duygularınızı doğru yerde kullanmalısınız.