Advertisement

Koç Burcu: Özel hayatınız veya ortaklı işleriniz üzerine yoğunlaşacağınız bir gün. Haftasonuna dengeli ve uysal enerjilerle, barış ve sükunetle merhaba diyeceksiniz. Özel hayatınızda  kararsızlık ve ne yapacağını bilememe gibi durumlar oluşabilir.

Boğa Burcu: İş ve çalışma koşullarınız hayatınızın merkezine oturabilir. İş ortamlarınızda adaletli ve barışçıl etkiler altında olacak, sağlığınızı ilgilendiren alanlarda dengeyi sağlamaya çalışacaksınız. Bu sıralar her konuda aşırıya kaçmaya meyillisiniz, ruhunuzu zorlamayı seviyorsunuz.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda dengeli ve romantik etkileşimler altındasınız.Yaratıcı ve size keyif verecek aktivite ve ortamlar içine bu Cumartesi girebilirsiniz. Bugün konrollü davranmayı bir kenara bırakın ve sadece özel hayatınızda değil, sosyal ortamlarda da kendinizi gösterin.

Yengeç Burcu: Bugün evinizi ilgilendirecek konularda harekete geçerek, halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Uzun zamandır çok çalıştığınızdan artık yoruldunuz ve dinlenmek, geride durmak istiyorsunuz ama bir yandan da aklınız hala iş konularınızda olabilir.

Aslan Burcu: Yakın çevre iletişiminizin yoğunluğu bu Cumartesi etkili olabilir. İletişim, satış, pazarlamaya dayalı işleriniz varsa ölçülü ve adaletli yapınızla davrandığınız bu hafta iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize  işlerinize vererek bu haftasonu kardeş veya akrabalarınızı ihmal etmeyin.

Başak Burcu: Maddi konular, kazanımlarınız ve değerleriniz bugün kafanızı meşgul edebilir. Alacaklarınız varsa aklınız ona takılı olacak. Her konuda hep bir mukayese içindesiniz ama vardığınız sonuçlar, sizi yanıltabilir. Seyahat etme isteğiniz bu haftasonu yüksek olabilir.

Terazi Burcu: Bu cumartesiye olumlu, keyifli ve pozitif etkilerle giriş yapacaksınız. Öncelikleriniz kendi hayatınız üzerinde yoğunlaşacak ve kafanıza göre hareket edeceksiniz. Dış koşullara fazlasıyla bağımlı olmak hoşunuza gitmiyor. Özel hayatınızda biraz kendinizi rahat bırakın artık.

Akrep Burcu: Bu Cumartesi biraz sakin ve sessiz bir şekilde hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Kafanıza takılanları önce kendi içinizde halletmeli, daha sonra başkalarına danışmalısınız. Çalışıyorsanız, bugün önemli kararlar ve toplantılar gündeme gelebilir.

Yay Burcu: Arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizin aktif olacağı bir gün geçireceksiniz. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla bir araya gelebilir veya keyif alacağınız bir organizasyona katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik atılımlarınız için bugünü değerlendirin.
 

Oğlak Burcu: Önemli toplantılar ve görüşmeleriniz varsa ve çalışıyorsanız, bugün olumlu ve şanslı etkiler altındasınız. Anlaşmacı ve işbirlikçi tavırlarınız,beraber iş yaptığınız insanları etkileyebilir. Bugün eve girmek istemeyecek, işiniz yoksa bile kalabalık yerlerde bulunacaksınız.

Kova Burcu: Uzak akrabalarınızdan veya uzakta bulunan dostlarınızdan haber alabilir, gün içinde dengeli yapınızla güzel oluşumların içinde yer alabilirsiniz. İnsan içine karışmaya ve daha sosyal olmaya ihtiyaç duyuyorsunuz çünkü uzun zamandır sadece yakın çevrenizdeki insanlarla paylaşım içindesiniz.

Balık Burcu: Bugün ödemeler dengenizi oturtmak ve alacak, verecek hesaplarınızı uygun bir şekilde ayarlamaya çalışacaksınız. Teraziniz çok hassas olabilir, gizemli ve farklı konular bu Cumartesi daha fazla ilginizi çekecek. Pişmanlıklarınızı geride bırakmaya çalışın.

 

-Ay bize neler fısıldıyor?

Haftasonu Ay Terazi’de. Böbreklerimiz, kalça ve basenlerimiz, bel bölgemiz hassas olabilir. Böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan,bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Ev işlerinde evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır.

Genel anlamda; ikili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; oldukça şanslısınız ve bu şansınızı hayatınız boyunca ihtiyacı olan insanlar için kullanacaksınız. Değişik yerler görme, suya yakın yerlerde yaşama ve deniz yolculukları yapma ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene özel hayatınızda istediğiniz dengeyi ve sabit şartları kurabilirsiniz. Ama hayata ciddi gözlerle bakmanız zaman zaman sorun yaratabilir. Genel olarak yıl sonuna doğru şanslarınız artacak.