Advertisement

Koç Burcu: Bugün oluşacak dolunay, ortaklaşa para konularında hassas gelişmelerin ortaya çıkacağı birkaç gün geçireceğinizin altını çizmekte. Hafta ortasına kadar parasal konular ve ortaklaşa maddi konularla ilgili olacaksınız. Akşam saatlerinde dış ortamlar ve yerler ilginizi çekecek.

Boğa Burcu: Bu dolunayda özel hayatınızda ve süre gelen ilişkinizde önemli adımlar atabilir, kararlar alabilir veya sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Biraz kendinize düşkün olacağınız bu birkaç gün yine de sevdiğiniz insanla ilişkinizde hassaslıklar yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün oluşan dolunay sizin iş, hizmet veya sağlık alanlarınızı etkileyecek. Bu alanlarda önemli kararlar gündeme gelebilir, beklediğiniz bir sonuç karar aşamasına geçebilir. İş ve sağlık alanlarınızdaki streslere bu birkaç gün dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde özel hayatınız devreye girecek.

Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda önemli kararlar gündeme gelebilir. Yalnız geçtiğimiz ay fazlasıyla ihmal ettiğiniz özel hayatınızı bu ay başıboş bırakmamalısınız. Eğer bir ilişkim veya aşkım yok diyorsanız bu dolunay bu alanları tetikleyecek. Arkadaş ortamlarınızdan faydalanmaya bakın.

Aslan Burcu:  Bu dolunayda, aile hayatınızda ve evinizle ilgili konularda önemli kararlar almaya müsait olacaksınız. Gündeminizi meşgul edecek konular karara bağlanabilir veya bu konuların en üst seviyeye ulaştığına şahit olabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha rahat etkiler altında olacaksınız.

Başak Burcu: Bugün,  yakın çevre alanlarınızda bir dolunay gerçekleşecek. Akraba, kardeşler veya komşularınızla ilgili konularda kararlar gündeme gelebilir. Yakın çevre ilişkileriniz ve iletişime dayalı konularda hassaslıklar oluşabilir. Aile hayatınız akşam saatleri ön planda olacak.

Terazi Burcu: Bugün, kendi parasal konularınızla ilgili olarak bir dolunay yaşayacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kararlarınız gündeme gelebilir. Veya kendi parasal konularınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz. Ani çıkacak bir ödeme yada beklediğiniz bir paranın gelmesi gibi etkiler oluşabilir.

Akrep Burcu: Bugün oluşan dolunay, en fazla sizleri etkileyecek. Evlenme teklifi, evlilik, evliliğe bağlı taşınma gibi işleriniz bu dolunay gündeminizde olacak. Yine bugünlerde  özel hayatınızda alacağınız ve vereceğiniz kararlar, kendi kişisel hayatınızı etkileyecek.

Yay Burcu:  Bu dolunay sizin kadersel alanlarınızı etkiliyor olacak. Bir olayın iç yüzünü öğrenebilir, işinizle ilgili konularda sonlanmalar, karara bağlama gibi etkiler altında olabilirsiniz. Beklenmedik etkilere açık olmanız gerekecek. Sağlığınıza bu dolunay zamanı dikkat edin.

Oğlak Burcu: Bugün, arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda bir dolunay meydana gelecek. Yine önemli projeler gündeme gelebilir veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden, özel hayatınıza dair yardım alabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu dolunayda, kariyer ve iş alanlarınızda alanlarınızda yeni iş ve teklifler gündeme gelebilir. Önemli kararlar aşamasına gelebilirsiniz. Aile hayatınıza ve iş konularınıza dair hassaslıklara açık birkaç güne hazırlıklı olmalısınız. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşeceksiniz.

Balık Burcu: Bugün öğle saatlerinde oluşan dolunay sizin uzak çevre, uzak akrabalar alanlarınızda oluşacak. Zihniniz seyahat, eğitim, medya, ticaret, yabancı işlerle meşgul olabilir ve bu alanlarda önemli kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Güzel etkilere açık bir gün.

 

-Başımıza neler gelecek?

Bugün, öğle saatlerinde akrep burcunda bir dolunay oluşacak. Dolunay zamanı enerjimiz en yüksek seviyede olacağından, özel hayatımızda dikkatli adımlar atmamız gerekecek. Gereğinden fazla şüpheci, ısrarcı ve baskıcı olabilir,  yüksek akan enerjimizle şartları fazla zorlayabiliriz. Değişimlere açık olacağız, yalnız duygusal konularda kararsızlıklar ve kendimizi kandırma gibi etkilere karşı hazırlıklı olalım.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu yüzden hayatınızda ne istediğinizi belirledikten sonra sabır ve azimle  başarı sizin olacak. Bu sene, ilişkileriniz ön planda olacak. Gerek özel hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda ilişkilerinizden destek alacaksınız.

Bugün doğduysanız; çevrenizde güzel ve hoş olan herşeyden fazlasıyla etkileniyorsunuz. Bir amacınız olduğunda gerçekleşmesi için elenizden geleni yapanlardansınız. Bu yüzden hayatınızda ne istediğinizi belirledikten sonra sabır ve azimle başarı sizin olacak. Bu sene, ilişkileriniz ön planda olacak. Gerek özel hayatınızda, gerekse iş alanlarınızda ilişkilerinizden destek alacaksınız.