Advertisement

Koç Burcu: Bugün mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Neşeniz yerinde olacak, kafanızda halledemediğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Şu sıralar sadece kendi hayatınıza odaklısınız bu da çevreniz tarafından bencil algılanmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Kişisel hayatınızda önünüzü tam olarak görememeniz veya yaşanılan karmaşıklıklar, özel hayatınızda tam ve net olarak hareket etmenizi engelleyebilir.

İkizler Burcu: Bugün çalıştığınız yerde ve kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, birkaç gün içinde  daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz.Hayatınıza yön vermekte kararsızsınız, kafanızda bir sürü bir şey var.

Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda olumlu bir gün sizi bekliyor olacak. Çok meşgul olacağınız ve sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Moraliniz gün içinde değişkenlikler gösterecek.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir.Yine ortaklaşa giderlerinizde siz üzerinize düşeni yapacaksınız. İş ve kariyer ortamlarınızda gözler bu hafta sizin üzerinizde olacak. Güzel gelişmelere gebesiniz.

Başak Burcu: Bugün karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizden önce gelecek. Özel hayatınızda fedakarlıklarınız öne çıkabilir. İş hayatınızdaki  net olmayan durumlar tam olarak ne yapmanız gerektiğini bilmemenize ve bunun sonucunda kafanızın karışık olmasına neden olabilir.

Terazi Burcu: İş ve hizmet hayatınızda veya günlük işlerinizde bugün  dağınık ve biraz da rahat davranmaya müsait olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz yetişmeyebilir. İş ortamlarınızda, ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız bugün sizi hareketlendirebilir ama yine de kafanız dağınık olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir. Özel hayatınızdaki güzel gelişmeler, değişik ve farklı planlar yapmanıza neden olabilir.

Yay Burcu: Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Daha çok evinizde vakit geçirmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz. Bu aralar kafanız çok karışık, vereceğiniz kararların netliğini bugün sorgulayabilirsiniz. İş ve hizmet hayatınızda güzel gelişmelere açık olacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün satış, pazarlama, reklam ve yakın çevre alanlarınızda vaktinizi harcayabilirsiniz. İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin. Fedakarlıklar ve herkesi kendinizden çok düşünme maddi konularda hata yaptırabilir. Eğlenceli ortamlarınız artacak.

Kova Burcu: Bugün parasal konularda ve sahip olduğunuz değerlerde iyi bir noktada olduğunuzu farkedeceksiniz. Sadece yapmanız gereken daha az kendinizden ödün vermeniz ve bu konularda net olmanız. Bu hafta misafirleriniz olabilir, vaktinizi onlara harcayabilirsiniz.

Balık Burcu: Birkaç gündürkendinizi daha canlı hissediyorsunuz ve bugün  daha hareketli ve aktif  birgün geçireceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin yardımına koşabilir veya onlarla aynı fikirde olabilirsiniz. Ev ve aile hayatınız sizin için önemini arttırmaya başlıyor.

 

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün,  Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Ayaklarımız, ayak parmaklarımız ve mukus salgımız hassas olacaktır, o yüzden bu organlarımıza yüklenmemekte ve acil olmadıkça ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Duygusal olacağımız bu gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; güvensizliğiniz sizi bazı noktalarda sekteye uğratabilir. Bu kadar temkinli olmayın ve olayları geldiği gibi yaşamaktan çekinmeyin. Hassas ve ihtiyatlı yönleriniz yanlızlığı tercih etmenize neden olabilir. Bu sene, duygusal konularda kafanız karışık olabilir. İş ortamlarınızda güzel gelişmelere sahip olacak, maddi durumunuzun düzeldiğini göreceksiniz.

Bugün, Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Ayaklarımız, ayak parmaklarımız ve mukus salgımız hassas olacaktır, o yüzden bu organlarımıza yüklenmemekte ve acil olmadıkça ameliyat olmamakta fayda var. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Duygusal olacağımız bu gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.