Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya etkili ve fırsatlar için harekete geçerek başlayacağız. Salı günü, otorite figürleri, patronlarımız veya güçlü insanlarla ego sürtüşmelerine ve savaşlarına açık olabiliriz. Perşembe gününe kadar iletişimimiz yüksek olacak. Cuma günü yengeç burcunda bir parçalı güneş tutulması yaşanacak. Cumartesi günü oluşan güneş-satürn karesi bizi ilişkilerimiz adına zorlayabilir. Baba figürleri ve otoritelerle anlaşmakta zorlanabilir, yaşayacağımız ve karşılaşacağımız olaylarla hayatın bizi desteklemediği fikrine kapılabiliriz.

Koç Burcu: Bugün hayata bakış açınız biraz sahiplenici olacak. Değerleriniz ve sahip olduklarınızın üzerine düşecek ve onlara zarar gelmemesi için elinizden geleni yapacaksınız. Ailenizin isteklerine ve beklentilerine göre  harekete geçebileceğiniz bir hafta içindesiniz.

Boğa Burcu: Bugün hayatınız tam da sizin istediğiniz gibi akacak. Bu aralar neşelisiniz ama daha fazla sosyal olmaya zaman harcamalısınız. Sadece kendinizi düşünmeniz ve buna göre hareket etmeniz, çevrenizdekilerin sizi anlamasını zorlaştırıyor.

İkizler Burcu: Belki sıcaklardan, belki çok çalışmaktan bugün üzerinizde bir parça da olsa isteksizlik görülebilir. Duygularınızı sadece ev ortamınızda veya sediğiniz insana karşı gösteriyor olacaksınız. Kafanızdaki planlar için birkaç gün daha beklemelisiniz. Çevreniz size yeni kapılar açabilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta istekleriniz ve beklentileriniz artarken, arkadaşlarınızın istekleriniz konusunda size yardım edebileceğini görüyorsunuz. Sadece istemekten korkmayın ve planlarınıza sevdiklerinizi de dahil edin. O zaman daha rahat harekete geçeceksiniz.

Aslan Burcu: İş hayatınızda korku ve kararsızlıklar yaşıyorsunuz. İnatçısınız ve konulara iyi hazırlandığınız halde hayata karşı duyduğunuz güvensizlik sizi aşağı çekiyor. Bugün yardımlaşma konularında hisleriniz iyi çalışacak, önemli görüşmeler için hazırlıklı olun.

Başak Burcu: Bugün hayata karşı umutla ve istekle bakacaksınız. İstediğiniz şeyler teker teker olmaya başlıyor. Üzerinizdeki umutsuzluk dalgaları yerini iyi ilişkilere ve yaşanacak güzel olaylara bırakacak. Biraz kendinizi düşünmenin vakti geldi. Kariyeriniz adına sevindirici fırsatlar sizi bekliyor.

Terazi Burcu: Bugün banka ve kredi kartı ödemeleri, ortaklaşa harcamalar konusundaki olaylarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kaybettiğiniz bir eşya için harekete geçecek ve yüksek ihtimalle bulacaksınız. İnsanlara ve çevrenize yardım ön planda olacak.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizden ve arkadaşlarınızdan özel hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek için destek alacaksınız. İnsanların gözü bu dönem sizin üzerinizde, o yüzden hata yapmamalısınız. Özel hayatınızda sahiplenici ve kıskanç tavırlar öne çıkabilir.

Yay Burcu: İş ortamınızda rahat harekete geçeceğiniz ve isteklerinizi dile getireceğiniz  bir gün olacak. Enerjiniz kontrollü ve yüksek olmasına rağmen özel hayatınızda çenenizi tutamıyorsunuz. Biraz temkinli adım atmak  duygularınızın netleşmesi için iyi gelebilir.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınızda tutkulu ve inatçı bir aşıksınız. Bugün bir çok noktada sevdiğiniz insanla inatlaşma etkilerine açıksınız yine de duygularınızı harekete geçiren güzel bir gün yaşayabilirsiniz. İyi bir tatil planı gündeminizde olacak. Bu hafta iş alanında faydalı etkiler altındasınız

Kova Burcu: Bugün enerjiniz düşük olacağından ev ortamınızda olmak arzunuz yüksek olacak. İş alanlarınızda  üzerinize düşen görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Sevdiğinize vakit ayırmak veya kendi duygularınıza önem vermek arasında kalabilirsiniz.

Balık Burcu: İş hayatınızdan alacağınız tatmin bugün sizi mutlu etmeyebilir. Ama diğer konularda gayet etkili ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Özel hayatınızda artık didişmeyi bir kenara bırakacak, yapmanız gerekenler konusunda harekete geçeceksiniz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; temkinli olmayı öğrenmeli, biraz da kendi menfaatleriniz için bir şeyler yapmalısınız. Sahne sanatları, insanları ilgilendiren işler tam size göre. Bazen çok savurgan olabiliyorsunuz ve olmadık insanlara güveniyorsunuz. Bu sene, yaz aylarında şanslı etkiler altında olacaksınız. Harekete geçmek istediğiniz konularda beklenmedik fırsatlar ve değişimler karşınıza çıkabilir.