Advertisement

Koç Burcu: Kariyerinize ve parasal konulara yönelik konularda çevrenize yardımınız ve faydanız yüksek olabilir. İnsanlara tavsiye verirken daha  rahatsınız ve bazen kendinize faydanız olmuyor. Gün içinde midenize ve bağırsak sisteminize dikkat edin.

Boğa Burcu: Hayatınızı ve geleceğinizi yönlendireceğiniz alanlarda bu birkaç gün gerçek değerinizi farkedeceksiniz. Yabancı insanlardan hayatınıza dair güzel destekler ve açılımlar görebilirsiniz. Konu aşk olunca ince eleyip sık dokumaktan kaçınmıyorsunuz.

İkizler Burcu: Kendiniz alacağınız ufak tefek önlemlerle, eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumuna yardımcı olabilirsiniz. İnsanların bilemediği veya keşfedemediği konularda, açılımlarınız yüksek olacak. Çevrenizin yönlendiricisi olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün yakın çevrenize ve sevdiklerinize karşı eleştirel yaklaşımlarınız olabilir. Onların sizin istediğiniz şekilde davranmasını beklememelisiniz. Arkadaşlarınıza karşı özel ilişkiler konusunda yol gösterici yanlarınız bugün ön plana çıkabilir.

Aslan Burcu: Bugün parasal konularda kafanız istediğiniz gibi çalışmayabilir, bu alanlarda istediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. İçsel stresleriniz fazla olacak. İş ve kariyer alanlarınızda gücünüzü etkili bir şekilde kullanmasını iyi bileceksiniz.

Başak Burcu: Bugün, yeni konu ve açılımlar için heyecan duyabilirsiniz yalnız harekete geçmek konusunda bazı tereddütleriniz olabilir. Duyacaklarınızdan hemen etkilenebilirsiniz. Seyahat, medya ve eğitime dayalı işlerinizde yaratıcılığınızı kullanacağınız bir dönem.

Terazi Burcu: Bugün arkadaşlarınızın yanında ve sosyal ortamlarınızda biraz suskun olabilirsiniz. Bir çok şey size fazlasıyla boş gelebilir. Alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı iyiye doğru düzelteceğiniz ve gücünüzü bu alanlarda kullanacağınız bir dönemdesiniz.

Akrep Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda eleştirel taraflarınızı biraz geriye çekmelisiniz. İş alanlarınızda kafanıza takılanlar gün içinde sizi rahat bırakmayabilir. Güçlü ve etkili iletişiminizle, ikili ilişkiler alanında güzel yönlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün iş hayatınızda yapmak istediklerinizin tadını çıkaramayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeniz gereken bir çok alan bulunuyor. Her işe yetişmek için bu kadar acele etmeyin. Parasal gücünüzün farkına varmanın ve şansınızı kullanmanın vakti geldi.

Oğlak Burcu: Bugün dış ortamlarda veya yabancı ortamlarda görüştüğünüz insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. Hızlı bir tempo içerisine girmiş bulunuyorsunuz, bu hızlılık içerisinde çok acele etmemeye çalışın. Kendi içinizdeki gücü, yaratıcılık alanlarınıza aktarmalısınız.

Kova Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınızda tamamlamanız gerekenler konusunda yeterli olmayabilirsiniz. Beyninizde ve düşüncelerinizde önemli değişimler geçiriyorsunuz ve bu da en çok aile hayatınıza yansıyor. Alışkanlıklarınızın değişeceği bir zaman içindesiniz.

Balık Burcu: Bugün, özel hayatınızda o normal zamanlardaki vurdumduymazlığınızı gösteremeyebilirsiniz. Eleştirilmek hoşunuza gitmeyecek. Arkadaş ve sosyal çevrenizin etkili gücünü iletişim dallarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.