Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Koç Burcunda dolaşıyor. Beyin sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Koç burcu baş, beyin, göz, saçları temsil ettiğinden baş ağrıları, migren, sinüs veya beyne kan hücumu bugünlerde etkili olabilir. Bu bir kaç gün mümkün olduğunca bu operasyonları olmamakta fayda var. Özellikle estetik operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede protein günleri olduğundan bu günlerde protein ağırlıklı beslenmek vücudumuzun ihtiyaçlarınız karşılayacaktır. Duyularımız fazlasıyla hassas olacağından kendimizi huzursuz ve gergin hissedebiliriz.

Koç Burcu: Bugün ilişkilerinize dair kendinizi sorgulamanız ve bazı pişmanlıklar hissetmeniz ön planda olacak. Kendi hayatınıza odaklanmanız ve bu konuda birazcık da olsa bencil davranmanız, ilişkiniz varsa bazı sorunlara yol açabilir. İş alanlarınızda gücünüzü etkili kullanmaya bakın.

Boğa Burcu: Bugün canınızın hiçbir şeyle uğraşmamak istememesi, iş alanlarınızda bazı sorumluluklarınızı boşlamanıza ve bunun sonucunda kendinizi suçlu hissetmenize neden olabilir. Hoşunuza gitmeyen bazı şeyleri gözünüzde fazla büyütebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda kafanız parasal konulara takılı olabilir. Daha fazla insanla temas halinde olmak ve sosyal çevrenizle vakit geçirmek istiyorsunuz yalnız özel hayatınız ve sorumluluklarınız bu isteklerinizi gerçekleştirmenizde size engel olabilir ya da siz böyle hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün aileniz ve sosyal ortamlar arasında sürtüşmeler veya duygusal pişmanlıklar gündeme gelebilir. Daha fazla iş alanlarınıza kanalize olmak isterken, sizi yavaşlatan ve işinizden alıkoyan insanlar moralinizi bozabilir. Sabırlı olmalısınız.

Aslan Burcu: Bugün, uzak çevrenizden alacağınız bazı haberler, gün içinde kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir. Zorlanacağınız iletişim daha fazla yalnız kalma isteğinizi körükleyebilir. Bu sıralar kendinizle olma, kafanızı dinleme gibi etkileriniz yüksek görünüyor.

Başak Burcu: Bugün ortaklaşa parasal konularda moralinizi çabuk bozmamaya özen gösterin. Ortaya çıkacak bir ödeme ne yapmanız gerektiği konusunda kafanızı bulandırabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanlardan saklamaya meyilli olacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda dikkat etmeniz gereken bir gün olabilir. Eşinizin veya sevgilinizin hayatındaki oluşumlar, kendi sorumluluklarınıza vakit ayırmanıza izin vermeyecek. Hemen moralinizi bozmayın ve sizi seven arkadaşlarınızın tavsiyelerinden yararlanın.

Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda oluşacak bazı olaylar karşısında kendinizi yetersiz hissetmemeye çalışın ve olumsuz düşünmeyin. Ne kadar çabalarsam, çabalayayım bir şeyler bana engel oluyor düşüncesinden vazgeçmelisiniz. Güçlü duygularınızı kontrol altına almaya bakın.

Yay Burcu: Bugün gerek aşk hayatınızda, gerekse çocuk alanlarınızda bazı konularda moraliniz kolay bozulabilir. Siz olayların daha hafif yanlarına kanalize olmak isterken hayatın olumsuz taraflarını farketmek hoşunuza gitmeyecek. Kendi doğrularınızdan şaşmayın.

Oğlak Burcu: Bugün ev ve aile alanlarınızda yaşayacalarınız size kendinizi moralsiz hissettirebilir. Toplum içi sorumluluklarınız ağır basarken, diğer yandan kendi ailenizin uğraşılarıyla da baş etmek sizi yoruyor. Bunu ancak iyi bir iletişimle halledebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün  iletişim halinde bulunacağınız insanlarla bazı sorunlar ve olumsuzluklar yaşamanız mümkün. Duygu değişkenliklerinize herkesin katılmasını beklemeyin. Önemli konuşma ve görüşmelerinizde insanların sizi anlamalarına izin vermelisiniz.
 

Balık Burcu: Bugün elinize geçecek para konularında moralinizi hemen bozmayın çünkü yaşayacaklarınız geçici olacak. Alacak, verecek dengesini iyi kurmanız gereken bir gün. İş alanlarınızda parasal konuların çok ön planda olmasına izin vermemelisiniz.

 

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; insanlarla temas halinde olacağınız işler tam size göre. Sevdikleriniz için fazlasıyla endişeleniyorsunuz ama bazen bu konularda aşırıya kaçmaya meyillisiniz. Biraz hayal dünyasında yaşamanız, kendinizi bir çok konuda kandırmanıza neden olabilir. Bu sene karşınıza güzel fırsatlar çıkacak yalnız karamsar bakış açınızla kolay memnun olmayabilirsiniz. Kasım ayı şanslı bir ay.