Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya hızlı, değişik ve farklı ilişkilerle başlayabiliriz. Salı günü, iyimserliğimiz yapamayacağımız sözlerin altına imza attırabilir. Çarşamba günü mars yengeç burcuna geçiyor. Enerjimizi ev, aile ve vatan konularına harcayabiliriz. Perşembe günü merkür gerilemeye başlayacak. Önemli anlaşmalardan ve başlangıçlardan bu tarih sonrası kaçınmamız gerekecek. Cuma günü, girişimlerimiz ve yapacaklarımızın karşılığını görmemiz mümkün. Yine aşırı tüketim isteği bizi gereksiz harcamalara yöneltebilir.

Koç Burcu: Bugün iş ortamınızda mantıklı ve çözümcü yönlerinizi ortaya koyabilir, beraber çalıştığınız insanlarla aynı ortak dilde buluşabilirsiniz. İnce eleyip sık dokuyan tavrınız ön planda olacak. Hayatınızdaki değişimleri aşk yaantınızda  veya çocuklarınızın hayatına olumlu yansıtmanız mümkün.

Boğa Burcu: Bugün çocuklarınız veya aşkınızla olan iletişiminizde, duygularınız mantık çerçevesinde ve çözüme yönelik çalışacak. Olayların iç yüzünü iyi farkedecek ve buna göre adımlar atmaktan çekinmeyeceksiniz. Aile ve ev hayatınızda beklenmedik, farklı ilişkiler sizi heyecanlandırabilir.

İkizler Burcu: Bugün ailenize yönelik duygu ve düşünceleriniz ön planda olabilir. Ailenizin sorunlarına çözümcü yaklaşımlar getirecek, mantıklı kararlar alacaksınız. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde farklı ama sizi harekete geçirecek oluşumlar yaşamanız mümkün.

Yengeç Burcu: Bugün iletişimle ilgili alanlarda yakın çevrenizi ikna etmeniz zor olmayacak. Çevrenizin sorunlarına mantıklı çözümler bulmakta zorlanmayacaksınız.T icaret ve satışa dayalı işleriniz varsa anlaşmalar gündeme gelebilir. İş alanlarınızda güzel paralar söz konusu olabilir.

Aslan Burcu: Bugün maddi alanlar ve para meseleleri önemli olmaya başlayacak. Ödemeleriniz varsa gerçekleştirebilir veya para ile ilgili işlerinizde mantıklı ve seçici davranabilirsiniz. Seyahate, işinize veya eğitime dayalı ilginç, farklı ve sizi harekete geçiren deneyimler yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün duygularınız, mantığınızla bir çalışacak. Hayatınıza yönelik konuşma ve görüşmelerinizde serinkanlılığınızı koruyacaksınız. Size mantıklı gelen bir iş görüşmeniz varsa bugün yapabilirsiniz. Farklı ve sezgilerinizi harekete geçirecek olaylar çevrenizde cereyan edebilir.

Terazi Burcu: Bugün kariyerinizle ilgili konularda koşulları fazla zorlamamalı ve iç sezilerinize güvenmelisiniz. İnsanlara yardım konusunda kafanız iyi çalışacak. Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla, ortaklaşa yaptığınız bir iş varsa oldukça farklı ve olumlu etkiler altında olduğunuzu bilin.

Akrep Burcu: Bugün her tür konuda arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin desteğini üzerinizde hissetme ihtiyacında olacaksınız. Sevdiklerinizle kendi hayatınıza dair konuşmalarınız hızlanabilir. Yapacağınız bir organizasyon veya davet söz konusuysa bu birkaç gün bu işleri sizden daha iyi kimse planlayamaz.

Yay Burcu: Kendinizi güçlü ve mantıklı hissedeceğiniz bugün bir çok işi aynı anda yapma isteğiyle dolu olacaksınız. Sizi ön plana çıkaracak bir görüşme ve anlaşma gündeme gelebilir. Mantıklı ve olaylara karşı serinkanlı yaklaşımınızla, adımlarınızı iş konusunda sağlam atmak isteyeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün uzak diyarlardan, sevdiklerinizden güzel haberler alabilirsiniz. Sizin uzaklara gitme gibi bir planınız varsa bugün yapmanız gereken işler konusunda iyi organize olabilirsiniz. Kafanız farklı ve değişik konulara odaklı olacağından etrafınızdakileri şaşırtabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün çözüm arayan düşünce yapınızla, ortaklı para harcamalarınız konusunda olumlu etkiler altında olacaksınız. Planlarınızda oluşacak değişiklikler sizi  fazlasıyla etkiliyor. Özel hayatınızda farklı planlar ve kısa organizasyonlar sizi daha fazla heyecanlandırabilir.

Balık Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla, ilişkinize ve söylemlerinize mantıklı ve akılcı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Mantığınıza uymayan hiçbir hareketi onaylamayacaksınız. İş alanlarınızdaki güzel ilişkileriniz bugün size parasal anlamda güzel ve farklı teklifler getirebilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; her konuda kafanız iyi çalışıyor ve nasıl para kazanılması gerektiğini iyi biliyorsunuz. Hayat boyu para kazanımlarınız iyi olacak. Olumsuz olaylarda bile herşey sizin yararınıza çözümleniyor, oldukça şanslısınız. Bu sene, yapmak istedikleriniz konusunda kafanız iyi çalışacak, şans sizden yana olacak. Özel hayatınızda kendinizi kandırmamaya özen gösterin. Sağlık konuları gündeminizde olabilir.