Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Kemikler,eklem yerleri, dizler ve dişlerimiz bir kaç gün hassas olacağından ameliyat olmamakta fayda var.  Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Manikür, pedikür, ağda, epilasyon işlerine girişebilirsiniz. Ağda ve epilasyonun etkisi kalıcı olur. Bugünlerde kemikleriniz için bol kalsiyum almayı ihmal etmeyin.

Genel anlamda; iş ortamlarında bulunmak, toplantılar yapmak, işleri planlamak ve organize etmek, yarım kalan şeyleri tamamlamak için harika günler...

Koç Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstermek ve göz önünde olmak önemli olacak. Ortaklaşa iş yaptığınız insanlarla bazı geçimsizlikleriniz olabilir. Kendinizi kolay demoralize edebiliyorsunuz. Maddi konularda önemli bir işinizi halledebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün daha az bulunduğunuz yerlerde, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. İş alanlarınızda bazı noktalarda, olayların sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Bunun geçici bir süreç olduğunu unutmayın. Onun dışında hayat size güzel sürprizler hazırlıyor.

İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları devreye girecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Beklenmedik yardımlarınız var ama özel hayatınızda bazı pişmanlıklarınız olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Ortaklı ve uzun vade yaptığınız işleriniz varsa bugün iyi etkileşimler altında olacaksınız. Ailenize, sevdiklerinize ve büyüklerinize karşı kendinizi bazı alanlarda yetersiz görüyorsunuz. Bu da kendinizi kötü hissetmenize neden oluyor.

Aslan Burcu: Bugün iş, hizmet ve sağlık alanlarınız çoğunluklu olarak ön planda olacak. İşiniz ve yapmak istediğiniz kişisel işleriniz arasında kalabilirsiniz. Yakın çevre ilişkilerinizde bazı sorunlar gündeme gelebilir. Yalnız kariyer ve işiniz konusunda güzel şanslarınız olacak.

Başak Burcu: Bugün aşk hayatınızın önemli bir parçası olabilir. İster aşık olun, ister olmayın hayata daha  sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz bu da ilişklerinizde sahip olduklarınızı sorgulatabilir. Yalnızlığı ve kafa dinlemeyi tercih ettiğiniz bu dönem, biraz enerjinizi yüksek tutun.

Terazi Burcu: Bugün eviniz veya ailenizin konuları hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Sizin kişisel sorumluluklarınız, ailenizle kurduğunuz ilişkide kendinizi yetersiz ve güvensiz hissetmenize neden olabilir. Kendi iç kaynaklarınız size doğru yolu gösterecek merak etmeyin.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevre iletişiminizde beklenmedik olaylarla karşılaştığınızda kendinizi bir anda güvensiz hissedebilirsiniz. Çok çabuk moralinizi bozuyorsunuz. Kendinizi bu histen çekip çıkarmak ancak sevdiğiniz insanla veya kişilerle bir araya gelince yok olabilir.

Yay Burcu: Bugün maddi konularla uğraşmak ve bu alanda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Arkadaşlarınız veya bulunacağınız sosyal çevrelerde durumunuzu sorgulayabilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir, bugün olumlu şeylere odaklanın.

Oğlak Burcu: Bugün kendi kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, iş sorumluluklarınızın sizi fazlasıyla bunalttığına şahit olabilirsiniz. Parasal konularda  geçmişte kalan borçlarınızı veya sorunlarınızı rahat halledebilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün geri planda durmak ve hislerinizi çok da fazla belli etmemek hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Eviniz veya aile ortamınız size gerekli güveni ve sevgiyi sağlayacak. Geçmiş konulara çok takılmayın.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iletişiminiz size kendinizi iyi hissettirtecek. Aklınız iş alanlarınızda ve önceden konuştuğunuz, yarım kalan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Ortaklaşa para konuları, borçlarınız veya ödemeleriniz kafanızı kurcalayabilir.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; çözüme yönelik yanlarınızla altından kalkamayacağınız iş yok. Konuşma ve iletişime yönelik yeteneklerinizi boşa harcamamalısınız. Bu kadar olumlu özelliklerinizin yanısıra, inatçı ve huzursuz yönleriniz de olabilir. Arkadaşlarınıza ve çevrenize karşı baskı uygulamamaya  özen gösterin. Bu sene, mücadeleleriniz fazla olabilir yine de iş alanlarınızda kendinizi göstermek ve ortaya koymak size kazandırabilir. Gücünüzü kullanın.