Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün, Cumartesi ve Pazar günü öğlene kadar Ay Kova Burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemi, baldır, bacak, ayak bileği, topuklarımız hassas olacağından, bu organlarımıza yüklenmemeli ve operasyonlarından kaçınmalıyız. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin temizlik ve bakımını yapmak olumludur.

Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak, için harika günler.

Koç Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizin fazlasıyla aktif olacağı bir gün içindesiniz. Kendi uğraşılarınızın dışında bir de başka insanların talep ve isteklerini karşılamak durumunda kalmak sizi yorabilir. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalısınız.

Boğa Burcu: İş alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz ve ön planda olmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Duygularınızda karasızlık hakim  olduğundan,iş hayatınızın yönünüçizmekte zorlanabilirsiniz. Artık daha sağlıklı kararlar verebilmeniz için alışkanlıklarınızı gözden geçirin.

İkizler Burcu: Uzakta bulunan akrabalarınız ve sevdiklerinizle bir arada bulunmanın planlarıyla meşgul olabilirsiniz. Seyahat tutkunuz, değişik yerler görme isteğiniz bugün yoğun olacak. Toplum içinde, kalabalık ortamlarda ufak tefek gerilmeler yaşayabilirsiniz.Telefon trafiğiniz bugün fazla olabilir.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa maddi gelirleriniz, banka ödemeleriniz veya başkalarının kaynaklarından yararlanmanız bugün gündeminizde olacak. Duygularınızı çok ön planda tutmayacak, özel hayatınızda mantıklı davranmayı tercih edeceksiniz.

Aslan Burcu: Eşiniz veya sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün güçlü olacak, yalnız bazı konularda aynı fikirleri paylaşmayabilirsiniz. Kendinize sakladığınız ayrıntılar üzerinizde baskı oluşturabilir. Zihinsel konularda çabuk sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olacaksınız.

Başak Burcu: Bugün toparlanmakta ve işlerinizi istediğiniz gibi oturtmakta zorlanabilirsiniz. Üzerinizde garip bir tembellik ve uyuşukluk görülebilir. İstekleriniz ve beklentileriniz konusunda ısrarcı olmayın. Karasızlıklarınız sizi fazlasıyla zorlayabilir.

Terazi Burcu: Aşk hayatınızda keyifli ve romantik bir gün geçirmeniz mümkün. İşinize ve yapmanız gerekenlere kanalize olmakta zorlanabilirsiniz. Dengeniz bu aralar şaşmış gözüküyor, çünkü özel yaşantınızda ve işlerinizde olumsuzluklar olduğunu düşünüyorsunuz.

Akrep Burcu: Bugün evinizde dinlenmek veya işlerinizi kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlardan yürütmek isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlar üzerinizde garip bir ikilem oluşturabilir. Sağlıkla ve işle ilgili en ufak bir olumsuzluğu duymaya tahammülünüz olmayacak.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle ilgili konularda kafanız net olmayabilir. Vereceğiniz kararlarda mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin üzerinizde yarattığı baskı, bugünlerde en çok özel yaşantınızı etkileyecek.

Oğlak Burcu: Maddi konularda ve para ile ilgili işlerinizde bugün dağılmalar yaşayabilirsiniz. Aşırı iyimserlik  ve fedakarlık yanlış kararlara sebebiyet verebilir. İş ve aile ortamınız arasındaki gidip gelmeler sizi bugün yorabilir. Olaylara karşı serinkanlılığınızı elden bırakmayın.

Kova Burcu: Hayatınıza yön verirken kafanızı bulandıran noktalar bugün ağır basabilir. Kendinize karşı aşırı iyimser yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.Bu aralar sabırsızlığınız üzerinizde ve çok çabuk sinirleniyorsunuz. Özel hayatınızda daha anlayışlı davranmanız gerekiyor.

Balık Burcu: Bugün hayalgücünüz size oldukça renkli bir gün yaşatabilir. İçinize kapanmaz ve iletişiminizde kopukluklar yaşamazsanız, yaratıcılığınızı iş alanlarınızda kullanabilirsiniz. Maddi konularda sabırsızlık ve isyankarlık öne çıkabilir. Ortaklaşa hareket etmek bugün daha fazla işinize yarayacak.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız; m elankolik tarafınız ağır bastığından olayların hüzünlü tarafları daha fazla ilginizi çekiyor. Duygusal tarafınızı, mantığınızla dengelemek durumundasınız. Farklı ve değişik yerlerde bulunmak, sizi harekete geçirebilir. Her anlamda sabırlı ve mutlu olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Bu sene, özel hayatınız daha fazla ön planda olabilir.. Bu alanda önemli kararlar alabilirsiniz. Şansınızı iyi kullanın.