Advertisement

Koç Burcu: Bugün, iş ortamlarınızda güçlü kimliğinizi, iyi ilişkiler kurmak için ortaya koyabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlardan destek ve yarar göreceksiniz. Bugün akşam saatlerinde hayatınız keyiflenmeye başlayacak. Aşk hayatınıza gereken özeni göstermeniz gerekiyor.

Boğa Burcu: Bugün, aşk hayatınızda ve eğlenceye dayalı seyahatlerinizde güzel etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla çıkacağınız tatil planları veya yolculuk keyfinizi yerine getirebilir. Bugünlerde kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün parasal konular ön planda olurken, akşam saatlerinde yakın çevrenizle iletişiminiz hızlanabilir. Kısa seyahatler söz konusu olacak.Ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla ortak ve beraber hareket edeceksiniz. Birbirinize desteğiniz fazla olacak.

Yengeç Burcu: Bugün kendi istek ve beklentilerinize odaklanabilirsiniz. Birkaç gündür hareketli geçen gününüz, akşam saatlerinde yerini parasal konulara bırakabilir. Hesabınızı iyi yapmanız gereken bir dönem. Yakın çevreniz, akrabalarınızla veya sevdiğiniz insanla planlarınız olabilir.

Aslan Burcu: Bugün biraz isteksiz başlayan gününüz akşam saatlerinde yerini hareketliliğe ve canlılığa bırakabilir. Birkaç gün boyunca kendinizi iyi hissedeceksiniz. Parasal konularda gücünüz iyi çalışacak. İlişkilerinizi sağlam kurarsanız, karşılığını etkili bir biçimde alabilirsiniz.

Başak Burcu: Birkaç gündür arkadaşlarınız ve çevrenizle geçirdiğiniz zaman, bugün akşam saatlerinde yerini kendi ortamlarınıza ve düşüncelerinize bırakabilir. Yaratıcılık isteyen işlerinizde bugün güzel etkiler altındasınız. Kendinize olan güveniniz size kazandırabilir.

Terazi Burcu: Aktif, yoğun geçen birkaç günün ardından, bu Cuma arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. Hisleriniz bu aralar çok kuvvetli. Evinize ve ailenize yardım etmeniz gereken konularda etkili davranabilirsiniz. Yalnızlığı sevdiğiniz bir dönem.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenizden alacağınız destekle organizasyona yönelik işleriniz için güzel etkilere sahip olabilirsiniz. İletişiminizi güçlü bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Akşam saatleri itibariyle enerjiniz yüksek olabilir. Haftasonu hareketli etkilere hazırlıklı olun.

Yay Burcu: Bugün, parasal konularda gücünüzü sağlam ilişkiler üzerine inşaa edebilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda yeni insanlardan destek ve fayda sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde seyahatler veya seyahat planlarınız devreye girmeye başlayacak.

Oğlak Burcu: Bugün, ortaklı işlerinizle başlayan gününüz, akşam saatlerinde yerini ortak harcamalara veya ortaklaşa parasal konulara bırakabilir. Tutkularınızın yoğun olacağı bir gün içindesiniz. Seyahatteyseniz veya seyahate gideceksiniz keyfiniz yüksek olacak.

Kova Burcu: Bugün aktif olan iş ve hizmet alanlarınız akşam saatlerinde yerini, sevdiğiniz kişiyle yapacağınız ortak planlara bırakabilir. İlişkilerinizi iyi yönlendireceğiniz bu dönem, hislerinizin gücünden faydalanmalısınız. Tutkularınız sizi yönlendirebilir.

Balık Burcu: Hızlı ve aktif başlayan gününüz, akşam saatlerinde yerini tamamlamanız gereken konulara ve işlere bırakabilir. Bugün kafanız hep meşgul olacak. Özel hayatınızda, arkadaşlarınızla yapılacak planlar veya sevdiğiniz insanla yapacağınız gelecek planları keyfinizi yerine getirecek.