Advertisement

Koç Burcu: Bugün gerek iş hayatınızda, gerekse ortaklaşa yürüttüğünüz işlerde bazı konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki mantık, duygularınızdaki gerçeklikle birleşirse, enerjinizi etkili kullanabilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissetmeyin.

Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınızda sevdiğiniz insana karşı duygularınızı dile getirmekte zorlanmayacaksınız. Çünkü düşüncelerinizi eyleme geçerek göstermeyi tercih edeceksiniz. İş ortmlarınızdaysa, diğer insanların sizden daha fazla şey bildiğini düşünmeye meyilli olabilirsiniz.

İkizler Burcu: Bugün ailenize karşı yapmanız gerekenler konusunda ılımlı ve pozitif etkiler altındasınız. Ortaklaşa harcamalarınız ve masraflarınız gün içinde artabilir ve parasal konularda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Kendi kişisel özelliklerinize güvenmeniz gerek.

Yengeç Burcu: Bugün özel yaşantınızda ve ortaklı işlerinizde iletişiminizi iyi sağlayacak, bir çok işinizi aynı anda organize edeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanları fazlasıyla önemsiyorsunuz. Ailevi sorumluluklarınızın özel yaşantınızı olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

Aslan Burcu: Parasal konularda kafanız iyi çalışıyor ve ilişkilerinizi sağlam tutmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün yakın çevre iletişiminizde bazı zorlanmalar meydana gelebilir. Güvensizliğinizi iyi saklamalı, ufak bir olumsuzlukta moralinizi bozmamalısınız.

Başak Burcu: Bugün eğlenceli, ve size keyif veren ortamlar ilginizi çekecek. Sevdiklerinizle veya varsa çocuğunuzla iyi anlaşacaksınız. Gereksiz harcamalar kendinizi kötü hissettirebilir, her konuda kendinizi garanti altına almaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaş ilişkilerinize dikkat.

Terazi Burcu: Bugün yorgunluğunuz ve üzerinizde hissettiğiniz ağırlık biraz fazla olabilir. Öyle olsa bile ailenizden ve sevdiklerinizden desteğiniz eksik olmayacak. Hayati sorumluluklarınız bu aralar üstünüze üstünüze geliyor, bu durumun geçici olduğunu unutmayın.

Akrep Burcu: Bugün iletişime dayalı ve yakın çevre konularının ön plana geçtiği bir gün olabilir. Sosyal çevrelerde hakkınızdaki konuşmalar,hayatınıza olumlu bir şekilde yansıyacak.

Yay Burcu: Bugün sahip olduklarınız sizin için daha çok önem kazanırken, bulunduğunuz ortamlarda insanlar sizin hakkınızda konuşabilirler. Çevrenizden çeşitli yardımlar görebilir, zorlandığınız konuları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın olumsuz yorumlarına kulak asmamalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün, geleceğinize dair konularda aklınızdaki fikirleri uygulamanın ve eyleme geçmenin tam zamanı. Kendinizi bir çok açıdan şanslı hissedebilirsiniz. Bencilliğiniz, sevgilinizi kızdırabilir, tartışmalardan uzak durun. İş alanlarınızda bazı sorunlar kafanızı kurcalayacak.

Kova Burcu: Tutkularınızdan ve gizemli yönlerinizden bahsetmek bugün öne çıkabilir. Uzaklardan alacağınız bazı haberler gün içinde moralinizi kolay bozabilir. İş alanlarınızda yolunda gitmeyen şeyleri kafanıza takmaya meyillisiniz. Bugün yalnız kendi fikirlerinizin peşinden gitmelisiniz.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarda bulunmaktan keyif alabilirsiniz. Özel yaşantınızda ve bu alandaki kararlarınızda hayat size başka planlar hazırlıyor. Ortaklaşa harcamalar zaman zaman moralinizi bozsa bile, üstesinden gelmeyi becerebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla tartışmalardan kaçının.