Advertisement
HABERLER ABONE OL

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü'nde Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Bilim, Teknoloji ve Araştırma Binası Açılış Programı ile Haliç Kongre Merkezi'nde Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) 6. Olağan Genel Kurulu'na katılacak.

- Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii 1071 Konferans Salonu'nda düzenlenecek Şehit Mustafa Cambaz Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni'ne iştirak edecek. (İstanbul/11:00/14:30/20:00)

2- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşülecek. (TBMM/10:30)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Fark Labs Teknoloji Geliştirme Merkezi'nin açılış törenine katılacak. (İstanbul/14:30)

2- Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, valilik ziyaretinde bulunacak, Dicle Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni'ne katılacak, Gelecekte Diyarbakır'ın Tarımsal Perspektifi Çalıştayı'na iştirak edecek, Diyarbakır Anneleri'ni ziyaret edecek, AK Parti İl Başkanlığına gidecek, tarım sektör temsilcileri ile toplantı yapacak. (Diyarbakır/11:00-18:00)

3- Türkiye İstatistik Kurumu, Nisan ayına ilişkin iş gücü istatistiklerini, dış ticaret endekslerini ve inşaat maliyet endeksini açıklayacak. (Ankara/10:00)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çekya'nın başkenti Prag'da temaslarda bulunacak. (Prag)