Advertisement
KRİPTO PARA ABONE OL

Hintli kripto para Borsası CoinDCX, blockchain ve kripto paralarla ilgili bir eğitim platformu başlattı.

Şirketin 16 Haziran'da yaptığı açıklamada CoinDCX Learn platformunun, kılavuzlar, makaleler ve dersler sunan bir blockchain ve kripto para akademisi olduğu belirtildi.

Şirketin CEO'su ve kurucu ortağı Sumit Gupta, "Hindistan'da finansal katılım hızlandırma potansiyeli taşıyan ve yatırım yapmanın yeni şekilleri için kapıyı aralayan kripto paralar herkese fayda sağlayabilir. Ancak Hintlilerin kripto paralardan tam anlamıyla yararlanmaları için uygun eğitim ile zemin hazırlamalıyız. DXC Learn ile kullanıcıları kripto piyasalarda yön bulmak için gerekli bilgiyle donatmak istiyoruz." dedi.

Platform, kripto paralarla ilgili kavramları infografikler, tanıtım videoları ve başlangıç seviyesindekiler tarafından anlaşılabilecek içerikler yardımıyla açıklamayı hedefliyor.

CoinDCX, bilgi sahibi kullanıcıların dolandırıcılık kurbanı olması ya da cüzdan şifresini kaybetmesi ihtimalinin çok daha düşük olduğunu belirtiyor. Ayrıca blockchain teknolojisini anlayan insanların, işletmelerinde uygulamanın fayda sağlayıp sağlamayacağı daha iyi değerlendirebileceği belirtiliyor.

dailybitcoinnews.com