Advertisement
HABERLER ABONE OL

Pegasus açıklamasına göre, TÖSHİD yeni yönetim ve denetim kurulunun belirlendiği Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Aralık günü gerçekleştirildi.

Mehmet T. Nane, TÖSHİD Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yeniden başkan seçildi.

TÖSHİD’in Mehmet T. Nane’nin başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Mehmet Erdoğan (Başkan Yardımcısı), Hacı Say (Başkan Yardımcısı), Tuncay Eminoğlu (Genel Sekreter), Şükrü Can (Muhasip Üye), Ali Sedat Özkazanç (Üye) ve Mehmet Bostan’dan (Üye) oluşuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nane, şunları kaydetti:

"Bir kez daha bu önemli göreve seçilmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyor, tüm üyelerimize en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Türk sivil havacılığının tüm paydaşları olarak, en zorlu zamanlarda dahi, büyük bir özveriyle görevlerimizi icra etmeye devam ediyoruz. Türkiye, coğrafi ve tarihi hazineleri, merkezi konumu, uygun fiyata kaliteli hizmet anlayışı, gelişmiş havaalanı altyapısı ve yüksek hava yolu koltuk kapasite arzı sayesinde konforlu ve çok seçenekli ulaşım imkanı sunan bir ülke. Biz de ülkemizin ve sivil havacılığımızın potansiyeline güveniyoruz. Üye şirketlerimizle birlikte, sektörümüzün sürdürülebilir gelişimi için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz."