Bloomberght
SON DAKİKA
Bloomberg HT Haberler Özgür Özel'den 'yeni parti' mesajı

Özgür Özel'den 'yeni parti' mesajı

  • CHP Grup Başkanı Özgür Özel, yeni parti konusunda önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki yargı sürecinin devam ettiğini hatırlatan Özel, "Temmuz sonu, Ağustos başı gibi adım atılır" derken isim ve logo çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin Türkiye'nin ekonomi platformu Bloomberg HT'yi Google listesine ekleyin
Özgür Özel'den 'yeni parti' mesajı
15 Temmuz 2026, 13:28 Güncelleme :

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, yeni parti konusunda, "Temmuz sonu ağustos başı gibi adım atılır. İsim ve logo çalışıyoruz. Genel kabul gören isim belli, şimdilik 'Yeni Parti' diyelim" dedi.

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Meclis'te Sözcü TV'ye yaptığı açıklamada yeni parti hakkında konuştu.

Özel, "İsmi millet belirliyor, ben henüz belirlemedim. İsim ve logo çalışıyoruz. İsimde bir belirginleşme ortaya çıkmaya başladı. Genel kabul gören isim belli, logo daha çalışılıyor" derken, partinin ismi konusunda da "Şimdilik yeni parti diyelim" ifadelerini kullandı.

Özel, "20 Temmuz elbette bekleniyor. Biz hukuki mücadele de veriyoruz ama hepsinin bir iki haftalık işi var. Ondan sonra seçilmiş il başkanlarımızla konuşarak koordineli ve eş zamanlı şekilde ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.