Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın akşam üstüne kadar Ay Terazi’de. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Vücuda  giren gıdalarla,vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir.  Böbrek ve idrar yollarımıza özen gösterelim. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan,bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Genel anlamda; ikili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.

Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde üzerinize düşen sorumluluklarınızı üstlenmeyi iyi bileceksiniz. Duygusal ve romantik olmaktan çok mantıklı yanlarınız daha fazla öne çıkabilir. Özel konulardaki sorunlarınızdan bahsederken, olayların iki yönünü de ihmal etmeyin.

Boğa Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda gereğinden fazla sorumluluk üstlenebilir, diğer çalıştığınız insanların sorunlarına da el atabilirsiniz.. Kendinizi bir çok konuda yalnız hissetmeniz mümkün. Elinizdeki gücü etkili bir şekilde kullanmanız için sabitliklerinizden biraz arınmanız gerekiyor.

İkizler Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya çocuğunuzun hayatıyla ilgili konularda sorumluluklarınızı bilecek, ekstra yükler üstleneceksiniz. İşin içinde sevdikleriniz olduğunda hemen harekete geçmeyi seviyorsunuz. Gün içinde sizi saracak negatif duygulara yüz vermeyin.

Yengeç Burcu: Bugün ailenize karşı sorumlu olduğunuz konularda duygularınızı yeteri kadar ifade edemeyebilir, olaylara karşı mantıklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Bu alanda zaman zaman yalnızlık çektiğinizi düşüneceksiniz. Hala çözülmemiş birkaç konunun olması canınızı sıkabilir.

Aslan Burcu: Bugün iletişime yönelik konularda ve yakın çevre alanlarınızda duygularınızı bloke edebilir, iletişime geçmekte zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmek kolay olacak ama siz kolay kolay tatmin olmayacaksınız. Olayları hafife almaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün maddi konularda oldukça dikkatli ve sorumlu adımlar atacaksınız. Aşk hayatınızda sevginizin gücünü maddi konularla ölçmek isteyebilirsiniz ama bu yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Yakın çevrenize destek olacak veya onların hayatıyla ilgili konularda harekete geçeceksiniz.

Terazi Burcu: Bugün fiziki gücünüzle ilgili konularda veya hayatınızı ilgilendirecek alanlarda ciddi ve sorumluluk sahibi yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Artık bir şeylerin değişmesi gerekiyor ve siz buna kendinizi hazır hissediyorsunuz. Maddi hayata karşı değerlerinizi yeniden gözden geçirin.

Akrep Burcu: Bugün başkalarına yardım etmek konusunda çalışmalarınız artabilir. Maneviyatınız güçlü olduğundan, sizden farklı yaşayan insanlara yardım etme isteğiniz, size yeni sorumluluklar kazandıracak. Kafanızdaki planları, somut hayata geçirmek için uygun şartları rahat bulacaksınız.

Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde sorumluluk üstlenmek ve onların sorunlarına çözümler bulmak adına harekete geçebilirsiniz. Bütün bunları yaparken aslında kendi hayatınızdaki sorunların çözümlerini bulmak niyetindesiniz. Aklınıza ilginç fikirler gelebilir.

Oğlak Burcu: Bugün iş ortamlarınızda sorumluluklarınız ağır basacak. Daha önceden verdiğiniz sözleri yerine getirmek için harekete geçebilirsiniz. Daha istikrarlı ve disiplinli davranmanıza neden olacak olayları iyice gözden geçirin, bu azalan enerjinizi çok çabuk toplamanızı sağlayacak.

Kova Burcu: Bugün farklı ve yabancı ortamlarda ve sosyal çevre alanlarınızda üzerinize ekstradan sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi tamamlamadan rahat edemeyeceksiniz. Geleceğinize dair düşüncelerinizde zaman zaman olumsuzluklar sizi esir alabilir.Kendinize odaklı yaşamdan biraz sıyrılın.

Balık Burcu: Kendinizin dışında başka insanları düşünerek hareket etmeniz ve bunagöre davranmanız gün içinde etkili olacak. Ortaklaşa para mevzularınızda üzerinize düşenden daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Para konuları hariç diğer alanlarınızda olumlu  düşünce yapınız ön planda olacak.