Advertisement

Başımıza neler gelecek?

Bugün etkili olan jüpiter- güneş açısıyla, kimliğimizi ortaya koyarken bir takım ikilemler oluşabilir. Yapabileceklerimiz konusunda aşırı iyimser olmaktan kaçınalım. Merkür bugün yay burcunda duracak ve yarın gerilemesine başlayacak. Merkür durduğunda ve ilk gerilemesinde önemli olayları, karışıklıkları ve aksamaları hayatımıza taşıyabilir. Ayrıca yarın yay burcunda bir parçalı güneş tutulması yaşanacağından, bugün kapanan ay nedeniyle olaylara bakış açımızda kadersel etkiler ve temalar ön planda olacak.

Koç Burcu: Bugün etrafınızda karşılaşacağınız veya tanık olacağınız olaylarda kadersel etkileri üzerinizde daha fazla hissedebilirsiniz. Merkür sizin yabancı ortaklı işler, eğitim, seyahat, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda gerileyeceğinden, bu iş alanlarınızdaki iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek.

Boğa Burcu: Bugün ikili ilişkilerinizde veya diğer insanlarla kuracağınız kontaklarda bazı şeyler sizin elinizde olmayabilir. Kendi hayatınızdaki güzel gelişmeleri, başkalarının hayatıyla birleştirmeye kalkışmayın, bu aşırı bir iyimserlik olabilir. Bugün merkür duruyor, parasal işlerinizde dikkatli olun.

İkizler Burcu: Bugün çalışacağınız ortamlarda veya sağlık alanlarınızda bir şeyler yapmak için harekete geçmek isteseniz bile, şartlar pek sizin elinizde olmayabilir. Özel hayatınızda kaldıramayacağınız yükler üstlenmeye çalışmayın. Ağzınızdan yanlış sözcükler çıkabilir, olayları hafife almayı deneyin.

Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmelerin artmasıyla, iş alanlarınızda bu aralar aşırı iyimser davranabilirsiniz. Olayları tartmadan harekete geçmeyin. Beraber iş yaptığınız insanlarla olan iletişiminize bugünden sonra dikkat etmenizde fayda olacak.

Aslan Burcu: Bugün aile ortamlarınızda üzerinizde tedirginlik olabilir. Şartları hep kontrol eden ve buna göre hareket eden siz, bugün bu gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Merkür aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızda bir takım sorunları hayatınıza taşıyabilir. İş konusunda aşırı iyimserlikten kaçının.

Başak Burcu: Bugün yakın çevrenizden alacağınız haberler, hayatı sorgulamanıza ve bakış açınızı esnek tutmanıza neden olabilir. Dış ortamlardan göreceğiniz destek, sizi kişisel veya aile kararlarınızda aşırı iyimserlikle davranmaya itebilir. Aile hayatınızda yanlış anlaşılmalara dikkat.

Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizi işin içine alacak parasal konularda aşırı iyimserlikle ve iyi niyetle davranmanız mümkün. Kafanıza takılan para konularında en azından bugün elinizden fazla bir şey gelmeyebilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde bazı aksamalar gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Bugün kişisel hayatınızda rahat etkilere sahipsiniz yalnız önemli kararlar alacak veya verecekseniz bugün doğru bir zaman olmayabilir. Para konularında sevdiğiniz insana yardım etme isteğiniz yüksek olabilir. Parasal konularda veya ticaret hayatınızda bazı ertelenmeler ve aksamalar görülebilir.

Yay Burcu: Bugün şöyle bir geçmişi veya yaşadıklarınızı değerlendirdiğinizde, bazı şeylerin elinizde olmadığını görebilirsiniz. Olaylara karşı kadersel yaklaşamınız ön planda olacak. Yapmanız gereken işleriniz ve kendi kişisel tercihleriniz arasında ikilem yaşamanız mümkün.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi bir çok konuda başarılı ve şanslı hissedebilir, zaman zaman da tam tersi tutumlar içerisine girebilirsiniz. Değişik bir dönem içinde olduğunuzu biliyorsunuz. Geçmişten gelen konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Arkadaşlarınızdan destek göreceksiniz.

Kova Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda ve ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve bir takım aksilikler gündeme gelebilir. Sosyal olmak veya vaktinizi ailenize ve evinize ayırmak konusunda kararsız kalabilirsiniz. Enerjinizi yüksek hissederseniz, bunu değerlendirmeye çalışın.

Balık Burcu: Bugün iş ve kariyer hayatınızda bir takım sorunlar, aksamalar veya iletişim yetersizlikleri görülebilir. Kafanızı ve yapacaklarınızı iyi organize etmeye ihtiyacınız var. İş alanlarınız ve yakın çevre ilişkileriniz üzerinizde baskı oluşturabilir. Değişik yer ve ortamlar sizi rahatlatabilir.