Advertisement

-Haftaya bakış

Haftaya biraz kuruntulu, güvensiz başlayabiliriz. Perşembe günü güvensizliklerimiz artabilir. Sevdiğimiz insanlar üzerinde baskı kurmaya meyilli olabiliriz. Cuma ve Cumartesi günleri hırslarımız bizi harekete geçirecek. Kavga etmeye ve sürtüşmeler yaşamaya açık olabiliriz zira enerjimiz yüksek akacak. Pazar günü ise, mantığımız ve kimliğimiz bir çalışacak. Sadece olayları değerlendirirken objektifliği elden bırakmamakta fayda olabilir.

Koç Burcu: Haftaya iş ve kariyer hayatınız aktif olarak başlıyorsunuz. Bugün mantığınız ve duygularınız arasında kalabilirsiniz. İş alanlarınızda ve özel hayatınızla ilgili konularda yetersizlikler görülebilir veya pişmanlıklar ortaya çıkabilir. Çok takılmayın.

Boğa Burcu: Haftaya dış ortamlar, seyahat ve eğitim alanlarınızla başlangıç yapıyorsunuz. Bugün bulunacağınız ortamlarda kendinizi rahat ve güvenli hissetmeyebilirsiniz. Şüphelerinizin ve güvensizliğinizin iş ortamlarınızda sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

İkizler Burcu: Haftaya ortaklaşa para alanlarınız, banka konuları gündemde olarak başlıyorsunuz. Bu alanlarda gün içerisinde bazı güvensizlikleriniz oluşabilir. Moralinizin hemen bozulmasına izin vermeyin.Ailenizle ilgili konularda harekete geçmek size zor gelebilir.

Yengeç Burcu: Haftaya ikili ilişkileriniz, ortaklı işleriniz aktif olarak başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla olan bağınızda bugün ona güvenmek pek de kolay olmayabilir. Paranoyalar yapacağınıza, kendinizi daha çok işinize vermeniz yararınıza olacak.

Aslan Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki yoğunluklarla haftaya başlayacaksınız. Geçen haftadan yapılması gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatınızda, iletişim halinde olacağınız insanların moralinizi bozmasına izin vermemeye çalışın.

Başak Burcu: Yaratıcılıkla, sanatla ilgili konular ve aşk hayatınızın detayları bugün ön planda olabilir. Çocuğunuz varsa onunla ilgilenmek ve vaktinizi ona harcamak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda güvensizliklerinizi karşı tarafa yansıtmamaya çalışın.

Terazi Burcu: Haftaya ev ve aile hayatınızın detaylarıyla başlıyorsunuz. Önemli işleriniz varsa bugün evden yapmak isteyebilir veya güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Bugünlerde vaktinizin çoğunu evinize harcamak istiyorsunuz. Kişisel güvensizliklerinizi ailenize yansıtmamaya çalışın.

Akrep Burcu: Haftaya iletişim halinde ve yakın çevre alanlarınızdaki yoğunluklarla merhaba diyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda bugün güvensizlikler görülebilir. Beklenmedik olayların sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin lütfen.

Yay Burcu: Bugün maddi konular daha fazla gündeminizde olacak. Paranızın hesabını yapmak, bütçe ayarlamalarında bulunmak isteyebilirsiniz. Bu alanlardaki güvensizlikleriniz, sosyal çevre ortamlarınızda kendinizi yetersiz hissetmenize yol açabilir.

Oğlak Burcu: Haftaya kendi kişisel istekleriniz ve arzularınız doğrultusunda başlayacaksınız. Kendinizi ve yaptığınız işi eleştireceğiniz bugün, en ufak bir olumsuzluk karşısında kendinizi moralsiz hissedebilirsiniz. Kendinize iyi bakmayı ihmal etmeyin ve  enerjinizi yükseltin.

Kova Burcu: Haftaya biraz geri planda durarak ve geçmiş konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Bulunacağınız ortamlarda karşılaştırmalar yapabilirsiniz ama kararlarınızı geçmişe göre vermemeye çalışın. Eski tanıdık arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız ve arkadaş ilişkileriniz aktif olacak. Hızlı ve etkili bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Halledilmesi gereken işlerinizi tamamlamalısınız. Çevrenizde yaşanılan önemli değişimlerin, sosyal çevre ilişkilerinizde sizi aşağıya çekmesine izin vermemelisiniz.