Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz  uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide  boyun, boğaz, ses telleri, damak(tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda  üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde keyifli ortamlarda bulunmak bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.

Koç Burcu: Bugün ruhsal olarak değişime ve gelişime ihtiyacınız var. Sizi ne özel yapıyorsa onu ortaya çıkarmanızın tam zamanı. Toplum içinde ve iş hayatınızda kafanıza göre davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızın parasal konularda sizi yanıltmasına izin vermemeye çalışın.

Boğa Burcu: Kendinizi göstereceğiniz alanlarda şans sizden yana olacak. Yeni çevre edinmek, dış ortamlarda bulunmak için güzel bir gündesiniz. Kafanızdaki planların iş alanlarınızda sizi yanıltmasına veya yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın. Keyifli bir gün.

İkizler Burcu: Özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize kanalize olduğunuz bu günlerde istediklerinizi tam anlamıyla yapmakta zorlanıyorsunuz. Devamlı düşünme halindesiniz. Her şeyi içinize atmayın. Metafizikle uğraşıyorsanız bazı şeylerin neden olduğunu çözeceksiniz.

Yengeç Burcu: Değişik ortam ve yerlerde aşk hayatınızı olumlu yönde etkileyecek insanlarla karşılaşacaksınız. Bugün bir çok konuda hayata ve yaşadıklarınıza açık ve dürüst yaklaşımlarla karşılık vereceksiniz. Ortaklaşa para konusunda yapılması gerekenleri ihmal etmeyin.

Aslan Burcu: İş hayatınızda karşılaşacağınız güzellikleri, uğraştığınız yaratıcılık alanına akıtabilirsiniz. Hayatınızın  her yönünden güzel ve sevindirici haberler almak  sizi mutlu edebilir. İşleriniz konusunda inatçılığınızı ve sabitliğinizi bir kenara bırakmalısınız.

Başak Burcu: Bugün dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlarla güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Gezmek ve temiz hava almak önemli olacak. İş hayatınızda bazı konularda hisleriniz sizi yanıltabilir. Önemli kararlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda saygı ve eşitliğe önem veriyorsunuz.

Terazi Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınızı halletmek öne çıkabilir. Birkaç gündür tembellik ettiğiniz konuları  halletmek için harika bir gün. Yakın çevrenizdeki insanlarla konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız aşırı iyimserlik farklı şeyler söylemenize neden olabilir.

Akrep Burcu: Bugün özel hayatınızda şartların sabit ve istediğiniz şekilde olmasını isteyeceksiniz. İnsanlar ve çevreniz üzerindeki etkinizle değişik insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Aile hayatınızda duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermeyin.

Yay Burcu: Maddi konular hayatınızın güvencesi için çok önemli. Özgürce hareket etme ve risk alma isteğiniz gün içinde size kazandıracak. Yapılması gereken işleriniz konusunda ağır ve tembel etkiler söz konusu olabilir, işlerinizi tamamlamak için keyfinizi biraz göz ardı etmeye çalışın.

Oğlak Burcu: Hayatı ve yaşadıklarınızı sorguladığınız ve genel olarak geri planda durduğunuz bu dönem, yaratıcılık veya sanatla ilgili işleriniz kafanızı rahatlatmanız açısından size faydalı olabilir. Bugün aşk hayatınızın detaylarına odaklanabilirsiniz. Parasal konularda ani kararlar almayın.

Kova Burcu: Sosyal çevrenizden veya arkadaşlıklarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda insanlar sizinle olmaktan keyif alıyorlar. Bir de gerçek duygu ve düşüncelerinizi saklamasanız herşey çok daha iyi olacak. Evden gönülsüz çıkmamaya çalışın.

Balık Burcu: Yeni tanışacağınız insanlar veya bir araya geleceğiniz gruplar, hayatınızı beklemediğiniz bir yönde değiştirebilir. Yakın çevre iletişiminizde bugün sabit ve inatçı duygulara karşı dikkatli olun. İnsanlardan dinlediğiniz hikayeler sizi diğer burçlara göre daha fazla etkiliyor.