Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün itibarıyla 3 haftadır yay burcunda gerileyen merkür düzelmeye başlayacak. Birkaç haftadır sorun yaşadığımız iletişimimizde bu tarih sonrası rahatlamalar ve  düzelmeler söz konusu olacak. Artık iletişime dayalı işlerimiz için harekete geçebiliriz. Yine de merkürün ilk gerileme derecesine dönene kadar yani 01 ocak a kadar işlerimiz ve iletişimimiz konusunda temkinli adımlar atmaya özen gösterelim.

Koç Burcu: Yabancı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda 2- 3 haftadır süregelen aksilikler, ertelenmeler ve sorunlar varsa artık bu alanlardaki iletişiminiz rahatlayacağından yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Önemli işleriniz için artık harekete geçebilirsiniz.

Boğa Burcu: Ortaklaşa para alanlarınız, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularda birkaç haftadır yaşadığınız sorunlar ve düzensizlikler geride kalmaya başlıyor. Ayrıca  hem bu alanlarda, hem de aşk hayatınızda bir takım yanlış kararlar ve zorlanmalarınız düzelmeye başlayacak.

İkizler Burcu: İkili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlıyor. Gerek kendi hayatınız, gerekse aile hayatınızda da yanlış anlaşılmalar ve karışıklıklar yaşadıysanız veya geçmiş ilişkileriniz bu dönem yakanızı bırakmadıysa, artık rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz.

Yengeç Burcu: 3 haftadır gerileyen merkür düzelmeye başlıyor. İş, hizmet  ve sağlık alanlarınızda yaşadığınız aksilikler ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Önemli iş başvuruları, işe başlama veya imza atma gibi işlerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkinizde, aktiviteler, sportif faaliyetlerde, yaratıcılık ve sanatla ilgili işlerinizde oluşan yanlış anlaşılmalar ve sorunlar artık geride kalmaya başlayacak. Geçmiş dönemden karşınıza çıkan işlerinizi ve duygusal hesaplaşmalarınızı  01 ocak a kadar tamamlayabilirsiniz.

Başak Burcu: Ev ve aile alanlarınızda gerileyen ve bu alanlarda sorun çıkartan merkür, düzelmesiyle bareber artık bu alanlarınızda daha rahat bir nefes almaya başlıyorsunuz. Yine de emlak alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa 01 ocaktan sonra yapmaya özen gösterin.

Terazi Burcu: Bugün, merkür dış ortamlı işlerinizde düzeliyor. Yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında, satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar konularında yaşadığınız aksaklıklar ve iletişim sorunları geride kalmaya başlıyor.

Akrep Burcu: Merkür sizin para evinizde düzelmeye başlıyor. Birkaç haftadır, paraya veta ticarete dayalı işlerinizde karşınıza çıkan sorunların bugün itibarıyla geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. Yine de olayların ilk başladığı hale gelmesi ve tam anlamıyla tamamlanması için 01 ocakı beklemek faydalı olabilir.

Yay Burcu: Merkür kişisel alanlarınızda düzelmeye başlıyor. Birkaç haftadır yaşadığınız yanlış anlaşılmalar ve sorunlar geride kalmaya başlayacak. Kendinizi gözlemlediğiniz ve içe doğru bir gözden geçirme döneminde olduğunuzdan artık ifadede rahatlamaya başlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Merkür kadersel alanınızda düzelmeye başlıyor. Geçmiş konu ve olaylara fazlasıyla odaklı olduğunuzdan, artık bu tarih sonrası iyice rahatlayacak ve şu ana kanalize olabileceksiniz. Hala hiçbir konuda harekete geçmemeniz gerekiyor, o yüzden önemli kararlar için ay başını bekleyin

Kova Burcu: Merkür sizin arkadaşlık ve sosyal çevre evinizde düzelmeye başlayacak. Bu alanda son 3 haftadır yaşadığınız sıkıntılar ve iletişim bozuklukları geride kalmaya başlayacak. Bugün özel hayatınızın detayları daha fazla ön planda olabilir.

Balık Burcu: Merkür iş ve kariyer alanlarınızda düzelmeye başlıyor olacak. Bu alanda yaşadığınız sıkıntı ve iletişim sorunları bu tarih sonrası geride kalmaya başlayacak. Özel hayatınız ve aile ortamlarınızda rahatlayacaksınız. Önemli işleriniz için bu sürecin tam anlamıyla tamamlanacağı 1 ocak a kadar bekleyin.