Advertisement

Koç Burcu: Bugün özel yaşantınızda ve ortaklı işlerinizde üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmek için uğraşabilir, hayata biraz da ciddi gözlerle bakabilirsiniz. Hayatınızdaki değişimlere karşı biraz daha açık olmanız gerekecek. Arkadaşlarınıza karşı anlayışınız çok yüksek.

Boğa Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda biraz ciddi ve elle tutulur işlerin peşinden koşacaksınız. Kendinizi çok iyi hissetmeyebilir, bel ve omurga ağrıları çekebilirsiniz. Özellikle uzak yolculuklarda dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir çünkü duygusal anlamda zorlanmalarınız fazla olacak.

İkizler Burcu: Aşk hayatınızda bugün duygularınızı göstermek ve hissettiklerinizi ortaya dökmek kolay olmayabilir. Yine de aşk ve çocuk hayatınızda yerine getirmek zorunda olduğunuzu sorumlulukları  mantıkla yapmayı tercih edebilirsiniz. Parasal konularda elinizin ölçüsü bu aralar yok.

Yengeç Burcu: Ev ve aile hayatınızda sorumluluklarınızın  ağır basacağı bir gün olacak. Duygusal anlamda kendinizi yetersiz hissedebilir, zaman zaman tartışmalar yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda başkalarından alacağınız desteklerle istediklerinizi rahat gerçekleştirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Yakın iletişim halinde olacaklarınızla bugün işler istediğiniz gibi gitmeyebilir, bu biraz da sizin duygularınızı kapatmanızdan ve işi çok ciddiye almanızdan kaynaklı olacak. Duygusal olarak ve sağlık anlamında sıkıntılar yaşamamak için kendinizi bu kadar kasmamalı ve anlayışlı olmalısınız.

Başak Burcu: Parasal konularda önemli sorumluluklarınız görülüyor. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak, ekonomik davranmak sinirlerinizi yıpratabilir. Aile hayatınızda yapılması gerekenler adına fedakarlıklarınız bugün fazla olabilir. Yardım etmeyi seviyorsunuz.

Terazi Burcu: Bugün hayata farklı ve güzel yönünden bakmak isteyeceksiniz ama akşam saatlerine doğru yapmak zorunda olacaklarınız sizi aşağıya çekebilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla keyifli ve romantik oluşumlar içerisine girmeniz mümkün. Keyfiniz yerinde olacak.

Akrep Burcu: Bugün kendinizden çok başkalarına yardım etmek ve onlar için bir şeyler yapmak zorunluluğu bir takım zorlanmaları hayatınıza taşıyacak. Yakın çevrenize yetişmekte zorlanabilirsiniz, bu da ilişkilerinize sorunlar taşıyabilir. Maddi anlamda şansınız yüksek.

Yay Burcu: Arkadaşlarınıza ve sosyal çevrenize karşı kendinizi sorumlu hissedecek, toplum içinde ve bir takım organizasyonlarda işinizi fazlasıyla ciddiye alacaksınız. Bu ciddiye alış, sizde var olan hayat enerjinizi farklı etkileyebilir ve insanlar tarafından yapmacık algılanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bugün iş ortamınızda sorumluluklarınızı diğer insanlara göre fazlasıyla üstlenecek, olayları gereksiz yere ciddiye almaya meyilli olacaksınız. Bu da rahat ve istediğiniz gibi hareket etmenizi engelleyecek. İş ilişkilerinize gün içinde dikkat etmeniz gerekebilir.

Kova Burcu: Seyahat ve iş ortamlarınızda hayata bakış açınız bugün dar olabilir. Bulunacağınız çevrelerde işinizi yapmak ve bir an önce  gitmek arzusunda olabilirsiniz. Kendinizi bu aralar istediğiniz gibi ortaya koyamıyorsunuz. Kafanızdan  geçirdiklerinizi yapmak bu kadar zor olmamalı.

Balık Burcu: Bugün başkalarının kaynakları ve para alanlarında ciddi ve sorumluluk sahibi adımlarınız olacak. Beklediğiniz iş ortamlarından veya çevrelerden istediğiniz yardımı alamama ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Duygusal zorlanmalarınızı, yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz.