Advertisement

-Ay bize neler fısıldıyor?

Bugün ve yarın Ay Başak burcunda dolşacak. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik isteyebilir, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.

Koç Burcu: Bugün iş, hizmet alanlarınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilir, iş hayatınızda alacağınız destekle önemli adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda sadece kendinizi düşünmeniz ilişkinizde sizi biraz zorluyor, olayları çift yönlü algılamaya çalışın.

Boğa Burcu: Bugün aşk hayatınız ve eğlenceli yönleriniz ön planda olacak. Beraber olduğunuz insan hayatınızla ilgili kararlarda size desteğini sunabilir, iş alanlarınızdaysa beklemediğiniz veya az tanıdığınız insanlardan da güç ve yardım göreceksiniz. Keyfini çıkartın.

İkizler Burcu: Bugün evinizde olmak veya aile ortamlarınızda vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hızlı bir sosyal hayatınız varsa bu bir kaç gün dinlenmek size iyi gelebilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber alacağınız mali kararlar,hızlı bir toparlanma dönemini başlatacak.

Yengeç Burcu: Bugün iletişiminiz hızlı olacak, yakın çevrenizde bulunan insanlarla sosyal ortamlarda planlar yapabilir ve bunları uygulayabilirsiniz. İşinize dair arkadaşlarınızdan destek alacaksınız, özel hayatınızdaysa keyifli bir iletişim herşeyin ilacı olabilir.

Aslan Burcu: Bugün maddi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. İş alanlarınızdaki güzel ve heyecan verici gelişmeler, sizi de umutlandıracak ve planlar yapacaksınız. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat konuşmaları sonradan değişebilir.

Başak Burcu: Bugün sizi heyecanlandıracak bazı konuşmalar ve haberler duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde duygusal tepkileriniz çabuk değişecek ve hemen tepki vermeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda konuları gözünüzde fazla idealize etmeyin, düşündüğünüz gibi olmayabilir.

Terazi Burcu: Bugün bilinç altınız fazlasıyla aktif çalışacak. Geçmiş konu ve olayları didiklemekten zevk alabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın isteklerini anlamakta zorlanıyorsunuz çünkü bu alanda harcayacak enerjiniz olmayabilir. Hislerinizi göz ardı etmeyin.

Akrep Burcu: Bugün sosyal çevre ve ortamlarınızda, yakın çevre ilişkileriniz yüksek olacak. Akşam saatlerinde duyacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir, çabuk hareket edeceksiniz. Bu aralar tek yapmanız gereken özel hayatınızla, iş alanlarınızı birbirinden ayırmanız.

Yay Burcu: Bugün göz önünde olacağınız alanlarda veya iş konularında titiz ve seçici tavırlarınızla hareket edeceksiniz. Her şeyi mükemmel yapma isteğiniz iş alanlarınızda öne çıkmanızı sağlayacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızda güzel bir iletişim sağlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün farklı ortamlarda  yaratıcılığınızı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Hayattan alacağınız keyif fazla olacak bu yüzden canınız iş yapmak veya zorlu işlerle uğraşmak istemeyebilir. Özel hayatınızdaysa akşam saatlerinde değişik planlar devreye girebilir.

Kova Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Sevdiğiniz insanın hayatında oluşacak bu gelişmeler sizi fazlasıyla sevindirebilir. Yaptığınız işler konusunda ailenizden ve sevdiklerinizden destek göreceksiniz. Kafanızdakiler için artık harekete geçin.

Balık Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olmaya başlayacak. Sevdiğiniz insana karşı açılmayı, sevginizi göstermeyi bu aralar zor buluyorsunuz. Herşeyi gözden geçirdiğiniz bu dönem tamamen maddi konulara odaklanmış gözüküyorsunuz.

-Bugün doğanlar...

Bugün doğduysanız, etrafınızdaki insanları iyi seçemiyorsunuz bu yüzden iş hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün. Özellikle  sözleşme imzalarken dikkatli olmalısınız. Bu sene, maddi konularda jüpiterden alacağınız destekle şanslı bir yıl geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizden destek görebilir, hayatınızla ilgili önemli kararları rahatlıkla uygulayabilirsiniz.