Advertisement

-Başımıza neler gelecek?

Bugün özgürlüğümüze düşkün ve kendi kafamıza göre hareket etmeye meyilli olabiliriz. Kadersel etkiler devrede olabilir. Duygusal konularda ciddi ve sorumlulukla hareket edebiliriz. Yaratıcı ve hayalci yönlerimiz sıkıntılarımızı kolay dağıtmamıza neden olacak. Özellikle bugün önemli kararlar almaktan ve vermekten kaçınalım ve bunun için yarın oluşan yeniayı bekleyelim.

Koç Burcu: Bugün, akşam saatlerine kadar sosyal ortamlarınız, hızlı aktiviteler ön planda olacak. İş konuları bu dönem sizi biraz sıkmış olabilir daha çok size iyi gelecek aktiviteler peşindesiniz. Akşam saatlerinden sonra bir kaç gün boyunca geri planda durmak öne çıkabilir.

Boğa Burcu: Bugün, iş ortamlarınızda yapmanız gerekenler üzerine yoğunlaşabilir, daha disiplinli ve planlı hareket edebilirsiniz. Akşam saatleri itibarıyla bir kaç gün boyunca daha çok sosyal ortamlarda bulunabilir veya organizasyonlara katılabilirsiniz.

İkizler Burcu: Dış ortamlar, seyahate, eğitime, ticarete dayalı işleriniz devrede olabilir. Olaylara yaklaşımız demokratik olacak. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın isteklerine göre bir seyahat planı devreye girebilir. Akşam saatleri itibarıyla enerjinizin daha fazla yükseldiğini görebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularında ailenizle beraber alacağınız kararları uygulayabilirsiniz. Yine banka ödemeleri, vergi konularınız ya da prim ödemeleri gibi konulara odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerindeyse artık ilginizin daha çok dış ortamlara kaydığını göreceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün, ortaklaşa iş alanlarınızda ciddi ve disiplinli iletişimle hareket edebilirsiniz. Herşeyi planlamak veya organize etmek işinizi kolaylaştırabilir. Akşam saatlerinden sonra bir kaç gün boyunca parasal konulara odaklanmaya başlayacaksınız.

Başak Burcu: Bugün, yarım kalan, tamamlanması gereken işleriniz varsa o işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Maddi konularda istikrarlı adımlar atabilir, sağlığınızla ilgili konularda mantıklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra özel hayatınıza odaklanmaya başlıyorsunuz.

Terazi Burcu: Yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz varsa, bu işlerinize sorumlulukla yaklaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda mantıklı yaklaşımlar size kazandırabilir. Akşam saatlerinden sonra artık daha çok yapılması gereken işleriniz üzerine yoğunlaşmaya başlayacaksınız.

Akrep Burcu: Yapacaklarınız konusunda daha ciddi, sorumlu  bir şekilde hareket edeceksiniz. Olayları akışa bıraktığınızda daha istikrarlı oluyorsunuz. Akşam saatlerinden sonra bir kaç gün boyunca, aşk hayatınıza veya yaratıcılığa dayalı işlerinize yoğunlaşmaya başlayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün, özellikle gruplarla veya arkadaşlarınızla olan işleriniz devreye girebilir. Hem sosyal olacak, hem de bu sırada işlerinizi halledebileceksiniz. Planlamanızı iyi yapmanız etkili bir gün geçirmenize neden olabilir. Akşam saatlerinden sonra eviniz ve yuvanız önemli olmaya başlayacak.

Oğlak Burcu: Bugün, maddi konular daha fazla önem kazanmaya başlayacak. Paraya dayalı işleriniz varsa, işinizdeki planların maddi konulara yaradığını görebilir, parasal kazançlar elde edebilirsiniz. Akşam saatlerinden sonraysa yakın çevre konuları veya iletişime dayalı işleriniz devreye giriyor.

Kova Burcu: Bugün, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olabilir. İş alanlarınızda disiplinli ve ciddi yönlerinizle hareket edecek, yaratıcılığınızı göz ardı etmeyeceksiniz. Akşam saatleri itibarıyla maddi konular bir kaç gün boyunca daha fazla öne geçebilir.

Balık Burcu: Bugün, önemli görüşmelerden akşam saatlerine kadar kaçının zira konulara pek de odaklanamayabilirsiniz. Akşam saatlerinden sonra artık kendinizi daha iyi hissediyor olacaksınız ve bir kaç gün boyunca kişisel istekleriniz ve kafanıza göre davranma isteğiniz öne çıkmaya başlayacak.