Advertisement

Koç Burcu: İş hayatınız ve kariyerinize yönelik çalışmalarınız fazlasıyla yoğun olabilir. Bugün bencillikten uzak duracak, arkadaşlarınızın ve sosyal çevrenizin ihtiyaçlarına göre davranmak isteyeceksiniz. Gerçekçi ve sistemli hareket etmek bir çok konuda işinize yarayabilir.

Boğa Burcu: Bugün, yabancı ortamlar, insanlar, seyahat ve eğitime dayalı işleriniz devrede olmaya başlayabilir. iş ve toplumsal konularda başkalarına yardım etmek için kendi haftasonunuzdan vazgeçmeniz mümkün. Başkalarına bu iyiliği yaparken, kendi isteklerinizi bu kadar küçümsememeye çalışın

İkizler Burcu: Bugün, daha çok parasal konular ön plana çıkarken, Eşiniz veya sevdiğiniz insanla beraber kullanacağınız ortak para ve harcamalarınız konusunda olumlu etkileriniz olacak. Halletmeniz gereken bir ödeme veya banka işi varsa bugün halletmeniz yerinde olacak.

Yengeç Burcu: Bugün, özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Özellikle ortaklı işlerinizde kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Uzak çevre ilişkilerinizi güçlenmeye başlayacak. Beraber çalıştığınız insanlarla bir hareket etmeyi başaracaksınız.

Aslan Burcu: Bugün, iş alanlarınız devreye girerken, tamamlamanız gereken işlerinizin üzerine gidebilirsiniz. Hayatın daha hafif ve keyifli yönleriyle uğraşmak isteğiniz fazla olacak. Kendinizi değiştirmek adına aldığınız yeni kararları uygulamak için uygun bir gün.

Başak Burcu: Bugün, tamamıyla aşk hayatınıza yoğunlaşabilirsiniz. Yine yaratıcılığa veya sanata dayalı işleriniz varsa güzel haberler alabilirsiniz. Güvensiz yapınızla herşeyi biraz fazla eleştirmeye açık olacaksınız. Olayları oluruna bırakın ve hayatınızın tadını çıkarın.

Terazi Burcu: Bugün , eviniz ve ailenize odaklanmak ön plana geçebilir. Kendinizi eleştirmeye ve beğenmemeye müsait olabilirsiniz. Üzerinize aldığınız sorumluluklarınız bazen size fazlasıyla ağır geliyor. Ne yaşarsanız yaşayın kendinizi yıpratmamaya özen gösterin.

Akrep Burcu: Bugün yakın çevrenizde konuşacağınız veya paylaşacağınız konular kendinizi iyi hissettirecek. Düşüncelerinizin desteklendiğini görmeye ihtiyacınız var. Değişken duygular sizi esir alabilir. Artık yaşadıklarınız hakkında şüphe duymayın ve ilerleyin.

Yay Burcu: Maddi konularda ailenize ve sevdiklerinize yardım etme isteği bugün ön plana çıkacak.Onların istekleriyle,sizin düşünceleriniz ortak bir noktada buluşabilir. İş alanlarınızda enerjinizi nasıl kullanacağınızı bilecek ve bugün bir çok işinizi birden halledeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Hayata bakış açınız keyifli olacak, kendinize güveniniz artabilir. Yakın çevrenizle uğraşılarınız sürerken,sizin için önemli olan işler peşinde koşacaksınız.Bu sıralar yaptığınız işlerde başarı sizin ve sizde bunun farkındasınız

Kova Burcu: Bugün, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Uğraşmak zorunda kalırsanız bile, isteksizliğiniz size hata yaptırabilir. Biraz daha disiplinli olmaya özen gösterin. Olumsuzlukları çok kolay gözünüzde büyütmeye meyilli olacağınızdan, fikir değişkenliklerine dikkat edin.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızdan ve grup çalışmalarından girişimleriniz ve atılımlarınız adına fayda sağlayacağınız bir gün olacak.Yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş ve fırsatların kapılarını aralayabilirler. Hem parasal, hem çevre ilişkileri açısından oldukça şanslı bir dönem içindesiniz.