Advertisement

Koç Burcu: Bugün, farklı, sıradışı ve değişik olan herşey ilginizi daha çok çekebilir. Bencil ve kendinizi düşünen yapınızla hareket etmeye meyillisiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla olan ilişkinizde bazı ufak tefek sorunlara dikkat edin. Maddi konularda şanslı bir dönem içindesiniz.

Boğa Burcu: Bugün , beklenmedik ani ve değişik olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Değişime açık olduğunuz müddetçe tedirgin olmamalısınız. Olayları fazla gözünüzde büyütmemeye çalışın. Geçmişten tanıdığınız arkadaşlarınızla olan iletişiminiz  aktif olacak.

İkizler Burcu: Bugün, farklı, değişik ve hoşunuza gidecek bir gün sizleri bekliyor olacak. Özellikle sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde enerjinizi daha etkin bir şekilde ortaya koyabilirsiniz yalnız özel hayatınızdaki sorumluluklarınız gün içinde sizi zorlayabilir.

Yengeç Burcu: Bugün, çalışıyorsanız beklenmedik, ani bir iş konusu gündeme gelebilir. Çalışmıyorsanız kalabalık ortamlarda ani ve sıradışı bir gün sizleri bekliyor olacak.  Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız aktif olduğundan, bugün çoğunlukla dışarıda olmayıtercih edeceksiniz.

Aslan Burcu: Bugün , yabancı ortaklı işler, seyahat, eğitim, ticaret, medya alanlarınızdan birinde farklı ve sıradışı bir iş gündeme gelebilir. Ya da uzakta bulunan akrabalarınızın hayatındaki heyecanlara şahit olabilirsiniz. Bu aralar güzelliğiniz herkes tarafından konuşuluyor.

Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik haberler almaya ve değişik şeyler yaşamaya müsait olabilirsiniz. Para harcamalarınız hızlı ve çabuk olabilir. Özel hayatınızda geçmişte kalmış bir ilişkiniz yeniden gündeminizde olabilir ya da iletişime geçebilirsiniz.

Terazi Burcu:Bugün , özel hayatınızda sevdiğiniz insanın farklı ve sıradışı davranışlarıyla , değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Ya da sıradışı bir iş teklifi gündeme gelebilir. Geçmişte konuşulmuş bir iş teklifi üzerinde kafa patlatmanız mümkün.

Akrep Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda sıradışı ve farklı davranabilir veya ilginç bir gün geçirebilirsiniz. Çalışmıyorsanız günlük akışınız farklı çalışacak ve değişik bir gün geçireceksiniz. Şu sıralar aklınızı kurcalayan çok şey ver ve bu da sizi bir çok konuda huzursuz yapabilir.

Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda heyecanlı ve bir o kadar farklı bir gün geçirebilirsiniz. Değişik insanlar daha fazla dikkatinizi çekecek. Flörtünüzün sıradışı adımları ve tavırları hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde dengeyi kurmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün, eviniz ve ailenizde farklı, sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Evle ilgili her tür konuda beklenmedik ve ani oluşumlar gündeme gelebilir. İş sorumluluklarınızı geride bırakarak hareket etmek bulunduğunuz ortamda anı yakalamanıza neden olacak. Biraz rahatlayın.

Kova Burcu: Bugün, iletişim konularında beklenmedik etkilere sahip olacaksınız. Farklı, sıradışı olan işler, konular ve insanlar dikkatinizi daha fazla çekebilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınız planlarda bazı aksilikler olsa bile, hiçbir şey mükemmel değil, unutmayın.

Balık Burcu: Bugün , maddi konularda farklı ve sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Belki de beklenmedik bir teklif ayağınızı yerden kesebilir. Yine de bu teklifin  çok da uzun soluklu olmasını beklemeyin. Hayatınız olumlu yönde gelişiyor, para sorumluluklarınızı kafanızda büyütmemeye çalışın.