Advertisement

Koç Burcu: Bugün daha önceden konuşulmuş ve tasarlanmış işleriniz istediğiniz şansı yakalayabilirsiniz. Keyfiniz yerinde olarak haftaya giriş yapacaksınız. Özellikle eğlence veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarda bugün abartıdan uzak durun.

Boğa Burcu: Bugün, beklenmedik konu ve olaylarla haftaya başlayabilirsiniz. Geçmiş konulara olumlu ve pozitif yaklaşımınızla bu hafta şansınızı kendiniz yönlendirebilirsiniz. Evinize veya ailenize yönelik işlerinizde duygularınız kolay harekete geçecek. Ailenizle vakit geçirmek bugün öne çıkabilir.

İkizler Burcu: Haftaya hızlı bir iletişim trafiğiyle başlangıç yapabilirsiniz. Psikolojik olarak hayata bakış açınızda veya geleceğe yönelik işlerinizde anlayışlı, iyimser tavırlarınız ön planda olacak. Gruplarla verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Kendinize düşkünlüğünüz hafta ortası artacak.

Yengeç Burcu: Bugün, dış ortamlarda önemli konuşmalar ve tamamlanmamış işleriniz gündeme gelebilir. Özellikle detaylara dayalı para  işlerinizde bazı konuları gözden atlamaya meyilli olacaksınız.Bu yüzden aşırı iyimserlikle hareket ederken dikkatli olun.

Aslan Burcu:  Bugün, başka insanların bakış açılarına karşı anlayışla yaklaşmanız mümkün. Mantığınız ve duygularınız eşit olacak, seyahat etmeyi arzulayacaksınız. Bir çok konuda özellikle iş alanlarınızda fikirlerinizi iyimserlik ve şansla ortaya koymayı başarabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün genel olarak geri planda durmak isteyebilir, önemli işlerinizi gözünüzde fazla büyütebilirsiniz. Hisleriniz bu aralar kuvvetli ve ne istediğinizi ve hissettiğinizi biliyor olacaksınız. Diğer insanları daha fazla düşünmekten vazgeçin ve biraz kendinize yoğunlaşın.

Terazi Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınızda abartılı davranışlardan uzak durduğunuz müddetçe şans sizden yana olacak. Sosyal hayatınız renkli olabilir. Toplum içinde nasıl davranması gerektiğini bileceksiniz. Bu hafta hızlı etkilere açıksınız, enerjinizi toplayın.

Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda ve ortaklaşa işlerinizde önemli şanslara sahip olacaksınız. Beraber çalıştığınız insanların bakış açılarına karşı esnek ve anlayışlı olabilirsiniz. Sadece detay isteyen işlerinizi çok fazla gözden kaçırmamaya çalışın ve bir işinizi bitirmeden diğerine geçmeyin.

Yay Burcu: Bugün, hayatınızdan alacağınız keyif katlanabilir ve siz bunu farkederek, dile getirebilirsiniz. İş alanlarınızda bazı ayrıntıları gözden kaçırmamaya çalışın. Eviniz ve ailenizle ilgili olarak geçmişten gelen etkileri konuşmak için uygun bir gün olacak.
Oğlak Burcu: Haftaya ortaklaşa para konuları, banka ödemeleri veya vergi konularınızla ilgili olarak başlayabilirsiniz. Ailevi konularda parasal konuları bugün iyimserlikle ve anlayışla halledebilirsiniz. Risk veya spekülasyona dayalı  işleriniz varsa bugün dikkatli adımlar atmalısınız.

Kova Burcu: Bugün özel hayatınız veya ortaklı işleriniz yoğun olabilir. İletişime dayalı işleriniz için rahat etkiler altında olabilirsiniz. Maddi konularda ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekebilir. Eviniz ve ailenizle ilgili konularda bugün kendinizi mutlu hissedeceksiniz.

Balık Burcu: Bugün  iletişime dayalı iş alanlarınızda oldukça şanslı etkilere sahip olacaksınız. İşlerinizin karşılığını somut bir şekilde alacağınız bir süreç içindesiniz. Detayları gözden kaçırma etkisine dikkat etmeniz gerekebilir. Yine de gün içinde keyfiniz yerinde olacak.