Advertisement

Koç Burcu: Bu pazar, kafanıza göre hareket edeceksiniz. Çabuk sıkılacağınızdan, değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Maddi konularda aldığınız kararları uygulamadan önce bu Pazar gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.

Boğa Burcu: Bugün, arkadaşlarınızla bir arada olmak, onlara yardım etmek veya onlardan beslenmek isteyebilirsiniz. Ani ve geçmiş düşüncelerden kaynaklı olarak tepkilerinize dikkat edin.Onun dışında kendi hayat bakışınıza uygun olarak hareket edeceksiniz. Bir seyahat sizi heyecanlandırabilir.

İkizler Burcu: Bu pazar, iş arkadaşlarınıza yardım etmek öne çıkabilir. Çalışmıyorsanız farklı, sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Kafanıza göre hareket etmek isteyecek, arkadaş gruplarınızla plan yapacaksınız. Duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir.

Yengeç Burcu: Bugün , grup ortamlarında veya arkadaş ilişkilerinizde yardımseverliğiniz ön planda olabilir. Kalabalık ortamlarda çabuk sıkılabilir ve birden fazla yerde olmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacağınız yerlerde keyfiniz yerinde olacak.

Aslan Burcu: Bu pazar kalabalık ortam ve yerlerde diğer insanların yardımlarını ve desteğini alacaksınız. Uzak veya ani yolculukların olacağı sıradışı bir gün sizleri bekliyor. Kendinizi ve çevrenizdekileri eğlendirmesini iyi biliyorsunuz, herkes size ve tavırlarınıza bayılacak.

Başak Burcu: Bu pazar, ani para harcamalarından kaçının ve kafanıza göre davranmamaya özen gösterin. Yapılacak seyahatlerinizde kendinizi mutlu ve keyifli hissedebilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızla bir arada olmak veya onlardan güzel haberler almak sizi zenginleştirecek.

Terazi Burcu: Pazar günü, özel hayatınızda dikkatli adımlar atmalısınız. Sevdiğiniz insanla farklı ve sıradışı şeyler yapmak isteyecek, normal rutinin dışında bir Pazar günü geçireceksiniz. Ortaklaşa para harcamalarınız, alışverişler gündeminizde olabilir. Çok abartmayın.

Akrep Burcu: Bu pazar, özel hayatınızda şanslı, iyimser ve mutlu etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar hayatınızı ilginç kılabilir.İş konularını bu Pazar kafanıza çok takmamaya çalışın ve kendinizi olabildiğince özel hayatınıza vermeye uğraşın.

Yay Burcu: Bu pazar, eviniz ve ailenize karşı yapılacaklar konusunda yardımseverliğiniz yüksek olacak. Aşk hayatınızda da sıradışı, beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. İlginç planlar veya konuşmalar devrede olabilir. İş konularında alacağınız haberlerle kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

Oğlak Burcu: Bu Pazar , aşk hayatınızda romantik etkileşimler altında olacaksınız. Yapacağınız kısa vadeli planlarınız hem sizin, hem sevdiğiniz insanın hoşuna gidecek. Sevdiğiniz insanla veya ailenizle konuşmalarınız sıradışı ve farklı olabilir. Şanslı bir gün.

Kova Burcu: Bu pazar, aileniz ve ev ortamınız herşeyden önemli olabilir. Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. İlginç ve sizi heyecanlandıracak konuşmalar gündeme gelebilir. Maddi konularda çevrenize karşı yardımseverliğiniz ön planda olacak.

Balık Burcu: Bu pazar, yakın çevrenizle bir arada olacaksınız. Onlar için kendi hayatınızdan fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Parasal konularda ani şanslarınız ve görüşmeleriniz bugünden devam ediyor olacak. Kendinizi bir çok açıdan şanslı göreceğiniz bir dönem içindesiniz.