Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; cömert, özgür, rahat, akıllı bir insansınız. Hayatınızla ilgili konularda acele kararlar vermeye müsaitsiniz. Araştırma ve detay gerektiren işler tam size göre. İlaç, sağlık gibi alanlar size çok uygun olabilir. İnsanlara karşı kin tutmuyorsunuz. Bu sene ilişkilerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Taşınma, evlilik gibi etkileriniz yüksek.

Ay Bize Ne Fısıldıyor?

Pazar günü , Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Beslenmede Protein günleri olduğundan ,protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz bizim yararımıza olacak. Genel anlamda; bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş harika bir Pazar.

Koç Burcu: Bugün herşeyi keşfetme, daha fazla yer dolaşma ve insanlarla kaynaşma etkileri altında olabilirsiniz. Yakın çevrenizle ve iletişim halinde olacağınız akrabalarınızla aynı zevkleri paylaşmayacaksınız. Yoğun bir haftaya giriş yapacaksınız ve bu düşündüğünüzde sinirlerinizi geriyor.
Boğa Burcu: Bu Pazar daha çok ortaklaşa harcamalarınıza ve giderlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Eğlenceye ve keyfiyete olan düşkünlüğünüz zaman zaman gerilimlere yol açsa da, olan olmuş bir kere edasıyla tatilin bu son gününün tadını çıkarın.
İkizler Burcu: Eşinize veya sevdiğinizin plan ve programlarına göre hareket edeceğiniz bu Pazar, kişisel istekleriniz ön planda olacağından  bazı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırmayın.
Yengeç Burcu: Daha hafta henüz başlamadan siz iş konularına odaklandınız bile. Kafanızda yapmanız gerekenlerin listesiyle dolaşıyorsunuz. Bu da bu Pazar kafanızda bazı şeyleri büyütmenize neden olabilir. Sakinliğin ve keyfin tadını çıkarmayı deneyin.
Aslan Burcu: Bu Pazar enerjiniz yüksek olabilir ve daha çok kendi özel hayatınıza ve hobilerinize odaklanabilirsiniz. Yapılması gereken sorumluluklarınızı halletmenin verdiği rahatlıkla, haftaya keyifli bir giriş yapabilirsiniz. Çevreniz sizinle aynı keyfi paylaşmayabilir.
Başak Burcu: Bu Pazar evinizde veya aile ortamlarınızda dinlenmek ve vaktinizi sevdiklerinize ayırmak isteyeceksiniz. İş alanlarınızdaki ilişkilerinizi devamlı sıcak tutmalısınız ve bu Pazar içinizden bunu yapmak gelmeyebilir. Dinlenmeye özen gösterin.
Terazi Burcu: Bu Pazar yakın çevrenizdeki insanlarla vakit geçireceksiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz ve sosyal ortamlarınız bu aralar oldukça yoğun. Seyahat veya uzak çevreler daha çok ilginizi çekebilir. Hayatınızı destekleyecek haberler alabilirsiniz.
Akrep Burcu: iş ve kariyer alanlarınızın yoğun olduğu bu dönem, kendinizi bir çok açıdan göstermek sizin için önemli olabilir. Parasal konularda kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz. Bu Pazar parasal konularda hoşnutsuz olabilirsiniz. Onun dışında keyifli birgün sizi bekliyor.
Yay Burcu: Bu Pazar hareketli, dinamik ve yerinizde duramayan etkilere sahip olabilirsiniz. Toplumun isteklerine göre hareket etmek sizi bazen zorluyor. Bu hareketli dönemi kendi lehinize çevirecek planlar yapmalısınız. Sevdiğiniz insanla aynı zevkleri paylaşmanız zor gözüküyor.
Oğlak Burcu: Bu Pazar birkaç gündür aktif olan yaşantınızda dinlenmek ve sakin durmak niyetinde olabilirsiniz. Herşeyi etraflıca gözden geçirmeniz gerekiyor, iş alanlarınıza odaklı bir hafta içine giriş yapacaksınız. Bugün alışkanlıklarınızda abartıdan uzak durun.
Kova Burcu: Bu Pazar arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle bir arada vakit geçirmek ön plana çıkabilir. Sevdiğiniz insana değer verdiğiniz ölçüde kendi özgürlüğünüze de düşkün olacaksınız. Katılmanız gereken organizasyonlarda hoşnutsuluğunuz fazla olabilir.
Balık Burcu: Bu Pazar enerjiniz yüksek olacak, kalabalık yer ve ortamlarda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bu ortamlarda ortaya çıkacak bazı anlaşmazlıklara dikkat edin. Bir çok alana yayılmış durumdasınız ama altından kalkamayacağınız iş yok gibi.