Advertisement

Bugün Doğanlar:

Bugün doğduysanız; sempatik, tatlı, akıllı, duygusal bir insansınız. Aşırı duygusal olmanız nedeniyle hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. İnsanların size olan saygısı, açık sözlü olmanızdan kaynaklanıyor. Bu sene, oldukça şanslı bir yıl geçirebilirsiniz. İş hayatınızda rahat ve iyi etkileşimler altındasınız.

Başımıza Neler Gelecek?

Bugün gökyüzünde etkinleşen venüs- satürn üçgeniyle gerek özel hayatımızda, gerekse iş alanlarımızda kalıcı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabiliriz. İşlerimize ve özel hayatımıza yaklaşımımız ciddi ve istikrarlı olabilir. Yine bugün etkili olan güneş- uranüs üçgeniyle, otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanmayacağız. Sıradışı ve farklı olan herşey gün içinde daha çok ilgimizi çekebilir.

Koç Burcu: Bugün, yaratıcılığa ve sanata dayalı işlerinizde farklı ve sıradışı bir gün olabilir. Yine aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla ilgili konularda esnekliğiniz iyi olacak. İletişim ve ortaklığa dayalı işlerinizde kalıcı ve sabit koşullar üretebilirsiniz.


Boğa Burcu: Bugün, ev ve aile alanlarınızda değişimlere açık olacak, olayları farklı ve daha esnek bir yönden görmek isteyeceksiniz. Sizdeki değişimler ve esnek bakış açısı, ev ve aile hayatınıza olumlu yönde yansıyabilir. İş alanlarınızda maddi konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz.


İkizler Burcu: Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızdan iletişime dayalı konular hakkında güzel ve farklı etkiler altında olacaksınız. Değişimleri rahat karşılayacağınız bir gün olabilir. Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ciddi ama kalıcı sonuçlar üretebilirsiniz.


Yengeç Burcu: Bugün, iş ve kariyer alanlarınıza yönelik olarak bazı oluşumların somut karşılığını alabilirsiniz. Parasal konularda şans sizden yana olabilir. Olaylara bakış açınız esnek olacak. Yardımseverliğiniz eviniz ya da ailevi konularda uzun vadeli sonuçlara neden olabilir.


Aslan Burcu: Bugün, kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda, seyahat ve eğitim, hukuk, medya konularında rahat ve etkili hareket edeceğiniz ve değişimlere açık olacağınız bir gün olabilir. Sosyal çevrenizde veya arkadaşlarınızla olan iletişiminizde kalıcı ve sağlam adımlar söz konusu olacak.


Başak Burcu: Bugün, ortaklaşa para alanlarınızda ve yardıma dayalı işlerinizde sürprizli, gelişmeleri güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yaşayacağınız değişimler, istediğiniz şeylere sizi bir adım daha yaklaştırabilir. Kariyerinizde önemli iş anlaşmaları gündeme gelebilir.


Terazi Burcu: Bugün, geleceğinize yönelik ortaklı adımlarınız için fırsat dolu bir gün olabilir. Yine ikili ilişkileriniz konusunda arkadaş ortamlarınızda esnekliğiniz fazla olacak. Tanımadığınız insanlardan hayatınızdaki sorumluluklarınız adına güzel sonuçlar alabilirsiniz.


Akrep Burcu: Bugün, iş hayatınızda rahat ve farklı hareketlerinizle, patronlarınızın ve üstlerinizin beğenisini kazanmanız zor olmayacak. İş hayatınızda yeni ve güzel gelişmeler yaşanabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik yerlerden desteğiniz olacak.


Yay Burcu: Bugün, seyahate dayalı konularda oldukça yaratıcı, farklı ve güzel etkiler altında olacaksınız. Seyahat, hukuk, eğitim ve yabancı ortaklı iş alanlarınız için güzel bir gün olabilir. Özel hayatınızda ve sosyal çevrenize dayalı ortaklaşa işlerinizde kalıcı ve sağlam adımlar atılabilir.


Oğlak Burcu: Ev ve aile alanlarınızdaki ortaklaşa para konularında esnek ve rahat olmayı başarabilir ve bu alanlarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün ayrıca iş ve hizmet alanlarınızda kariyerinizi destekleyecek ilişkiler kurmanız, kalıcı anlaşmalar yapmanız mümkün.


Kova Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve iletişime dayalı işlerinizde oldukça rahat, esnek ve farklı davranmayı tercih edebilirsiniz. Yine eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler size ve hayatınıza olumlu bir şekilde yansıyacak. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde kalıcı sonuçlar gündemde.


Balık Burcu: Bugün,  iş alanlarınız ve maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu alanlarda farklı ve sıradışı gelişmeler gündeme gelebilir. İş konusunda anlaşmalarınızı bugüne denk getirmeye bakın. Ailenizle olan ilişkileriniz, ortaklaşa para konularınızı olumlu etkileyecek.