Advertisement

Koç Burcu: Bugün kendinizi enerjik ve aktif hissedebilirsiniz. Bir kaç gündür üzerinizde hissettiğiniz ağırlık geride kalmaya başlayacak. Özellikle uzak yerlerde, seyahatlerde veya tanımadığınız ortamlarda kendinizi göstermeye yatkın olacaksınız.

Boğa Burcu: Bu birkaç gündür aktif ve sosyal olan hayatınız bugün biraz sakinleşebilir. Kendinizi dinlemek, başbaşa kalmak isteyebilirsiniz. Siz bu aralar sessiz ama derinden gitmeyi tercih etmeli, fazla iddialı olmamalısınız.

İkizler Burcu: Bugün sosyal ortamlarda arkadaşlarınız ve sevdiğiniz insanlarla beraber hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Farklı ve değişik planlar oluşabilir. Özel hayatınız konusunda harekete geçmeniz gereken konularda olumlu etkiler altındasınız.

Yengeç Burcu: Tatildeyseniz, tatilinizi istediğiniz gibi planlayabilir ve bu plana uygun hareket edebilirsiniz. Kendinizi toplumdan ve insanlardan sorumlu hissetmeniz, kalabalık yer ve ortamlarda ilginç tepkiler vermenize neden olabilir.

Aslan Burcu: Bulunacağınız uzak ortamlarda bugün, yaratıcı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Sizin de gezmeye ve hayatınızı yaşamaya ihtiyacınız var, suçluluk duyduğunuzda aklınıza bunu getirin ve herşeyin tadını iyice çıkarın.

Başak Burcu: Ortaklaşa maddi konularda bugün evinizin ihtiyaçları için harekete geçeceksiniz. Tatideyseniz, kaldığınız yer için harcamalarda bulunabilirsiniz. Duygusal konularda tepkileriniz güçlü ve yoğun olabilir.

Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla bir hareket etmek ve onun isteklerine göre gününüzü belirlemek durumunda kalabilirsiniz. Yakın çevre gezileri, dolaşmalar ve temiz hava almalar ya da değişik planlar  gün içinde etkili olabilir. Sahiplenme duygusuna dikkat.

Akrep Burcu: Bugün sağlığınız veya bulunduğunuz ortamlarda diğer insanlara hizmet etmek isteğiniz yoğun olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın size çok fazla şey kattığını görmek sizi fazlasıyla mutlu edecek.

Yay Burcu: Bugün size heyecan veren, hayata aşkla bakan yönleriniz ön plana çıkacak. Sevmek ve sevilmek arzunuz yüksek olsa da, kafanız bu konuda oldukça huzursuz olabilir. Yine de hayatınıza istediğiniz gibi yön vereceksiniz.

Oğlak Burcu: Bugün eviniz veya ailenizle ilgili detaylar ve konular daha fazla ön planda olacak. Enerjinizi yeteri kadar kullanamamanız, vaktinizi evinizde veya size kendinizi evinizde hissettirecek ortamlarda bulunmanıza neden olacak.

Kova Burcu: Bugün yakın çevre ve arkadaşlarınızla olan iletişiminiz yoğun olabilir. Onların yapacağı bir plan dahilinde hareket edebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı ve eğlenceli yönlerine odaklanmaya çalışın. Keyfiniz oldukça yerinde.

Balık Burcu: Bugün itibariyle birkaç gün sahip olduklarınız sizin için önemli olmaya başlayacak. Maddi konulara daha fazla kafa yormaya başlayacaksınız. Hedeflerinizi iyi belirlemeniz ve önünüzdeki dönem buna göre hareket etmeniz gerekecek.