Advertisement

Koç Burcu: Bugün akşam saatlerine kadar maddi konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Akşam saatlerinde kafanız dalgın ve karışık olabilir. Herhangi bir eşyanızı unutmamak için dalgın yapınıza dikkat edin.

Boğa Burcu: Bugün hala kişisel kararlarınız ve kendi istekleriniz için harekete geçeceksiniz. Arkadaşlarınızla veya bir arada olacağınız insanlara karşı kafa dalgınlığınız ve bazı istekleriniz devrede olabilir.

İkizler Burcu: Bayram süresince yaşadığınız hızlı olayları hala üzerinizden atmış değilsiniz. Gün içinde iş alanlarınızda kafa karışıklıkları oluşabilir. Akşam saatlerinde dirilecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarınız bugün de fazlasıyla hareketli olabilir. Arkadaş buluşmalarınızda bazı konularda kafanız karışık olabilir. Ailenize ve evinize akşam saatlerinde vakit ayırmanız, sizi mutlu edebilir.

Aslan Burcu: Yakın çevre ilişkilerinizin güzelleştiği bu dönem, akraba veya kardeşlerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında kafanız bugün bulanık olabilir. Önemli işlerinizi yarına bırakmayı deneyin.

Başak Burcu: Bugün de uzaktaki akrabalarınız ve tanıdıklarınızla bir arada olabilir veya telefonla bile olsa onlarla iletişime geçebilirsiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttıracağınız bir dönem içinde olduğunuzu bilin.

Terazi Burcu: Bugün ortaklaşa para konuları hala gündeminizde olacak. Parasal konularda alacağınız haberler gün içinde kafanızı karıştırabilir. Şansınızın ve kişisel ilişkilerinizin devreye girdiği bir dönem içindesiniz.

Akrep Burcu: Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyacağınız bugün akşam saatlerinde kafanız bazı konularda bulanık olabilir. Sevdiğiniz insanı anlamakta zorlanabilirsiniz keza ilişkilerinizde geri çekilmeler oluşabilir.

Yay Burcu: Ufak tefek günlük işleriniz bugün devrede olacak. Evinizde bazı eşyalarınızı kaybedebilirsiniz. Bu kafanızın karışık olmasından kaynaklanacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir dönem içindesiniz.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre ilişkilerinizde bazı kafa bulanıkları görülebilir, yapacağınız planları iyice gözden geçirin. Kariyer ve iş alanlarınızda güçlü ilişkiler kuracağınız ve kendinizi göstereceğiniz bir dönem içindesiniz.

Kova Burcu: Ev ve aile konularınız bugünde hayatınızın merkezinde olacak. Maddi konularda kafanız istediğiniz gibi çalışmayabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla ilişkilerinizin artacağı ve güçleneceği bir dönem içindesiniz.

Balık Burcu: Bugün yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminizde kafanız karışık olabilir. Ortaklaşa para konularında oldukça keyifli ve şanslı bir dönem içindesiniz. Bilinmeyen konu ve olaylara ilginiz artacak.