Advertisement

Koç Burcu: Bugün, özel hayatınızda ve ilişkilerinizde koparıcı etkiler altında olabilirsiniz. Hayatınızdaki değişimleri sevdiğiniz insan sizin istediğiniz gibi karşılamayabilir veya siz onu tavırlarınızla bazı konularda zorlayabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün, iş hayatınızda beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Değişik ve tutarsız davranışlar iş ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. Maddi konularda alacak verecek ilişkilerinizde çabuk sinirlenmelere açıksınız.

İkizler Burcu: Bugün, sosyal ortamlarınızdaki değişimler, aşk ilişkilerinizde zorlanmalara neden olabilir. Yoğun programınız yüzünden çocuğunuza veya sevdiğiniz insana gereken vakti ayırmakta zorlanabilirsiniz. Her iki taraf arasındaki dengeyi iyi koruyun.

Yengeç Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki ani ve beklenmedik olaylar ev ilişkilerinizi olumuz etkileyebilir. Her iki taraf arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. İsteksiz yapınız, iş alanlarınızda kolay tepkilere neden olabilir.

Aslan Burcu: Bugün, zihinsel olarak huzursuz olacaksınız. Dış ortamlardaki değişimler ve beklenmedik olaylar, yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde zorlanmalara neden olabilir. Arkadaşlarınıza karşı sabrı elden bırakmayın.

Başak Burcu: Bugün, parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Ortaya çıkacak olan bir ödeme, parasal konularda sizi mutsuz edebilir. Dış ortamlarda hızlı geçen gününüz, ailenizdekilere karşı sabırsızlığınızı körükleyebilir.

Terazi Burcu: Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın yaşamındaki beklenmedik olaylar ve değişimler, ilişkinizi etkileyebilir. Dış ortamlarda kolay tepki vermeye müsaitsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki beklenmedik olaylar, inancınızı sarsabilir. Hem iş, hem sağlık konularınıza çok dikkat etmelisiniz. Maddi konularda bazı dengesizlikler kolay tepki vermenize neden olacak.

Yay Burcu: Bugün, aşk hayatınızda yaşayacağınız beklenmedik olaylar, sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın arasında gerilimlere neden olabilir. Bu bir kaç gün aşk hayatınıza ve arkadaşlık ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu: Bugün, aile hayatınızdaki değişimler sizi iş alanlarınızda olumsuz etkileyebilir. Davranış değişikliğiniz, iş hayatınızdaki ilişkilerinizde bazı gerilimlere neden olabilir. Sakin durmaya özen gösterin, kendinizi çok yormayın.

Kova Burcu: Bugün, fikirsel olarak huzursuz ve tepkili olabilirsiniz. Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevre alanlarınızdaki ilişkileri olumsuz etkileyebilir. Hırsınızı sevdiklerinizden çıkarmayın.

Balık Burcu: Bugün, para hayatınızdaki değişimler ödemeleriniz konusunda sizi zorlayabilir. Alacağınız bir borç veya kredi varsa işler umduğunuz gibi ilerlemeyecek. Ev ortamlarınızda tepkilerinize dikkat etmeniz gerekecek.