Advertisement

Koç Burcu: Kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koymaya başlayacaksınız. Bu işlerden biriyle uğraşıyorsanız, şartlar sizin lehinizde olacak, harekete geçmenin tam zamanı.

Boğa Burcu: İlgi alanınızı ortaklaşa para alanlarınıza kaydırabilir, banka, kredi, borç, vergi, stopaj, prim gibi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi dönüştürecek ve değiştirecek olaylara yer açmalısınız.

İkizler Burcu: Kendinizi ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir. Yeni projeler, çalışmalar, ortaklaşa başlatılan işler, danışmanlık alanları, gündeminizde yer alabilir.

Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü üstleneceksiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınız, özel yaşantınız veya çocuklarınızla ilgili oluşumlar öne çıkmaya başlıyor. Hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde özgür ve rahat bir şekilde kendinizi göstereceksiniz.

Başak Burcu: Bu dönem, aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek.

Terazi Burcu: Yapacaklarınız yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular konularında devreye girebilir.Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret,öğrenim,bilgisayar alanlarında işi olanlar için keyifli bir dönem.

Akrep Burcu: Para konuları sizin için önemli olacak. Girişimlerinizi başlattığınız işlerin, artık meyveleri toplamaya başlayacaksınız. Gayrimenkulle ilgili işler, ticaret ve muhasebeye dayalı konular gündeminizde olabilir.

Yay Burcu: 1 ay boyunca düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir dönem. Kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak.

Oğlak Burcu: Güneş kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Gelecek ay başlayacak, döneminiz için planlar yapmalısınız.

Kova Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklar alanında göstermeye başlıyorsunuz. İşten elde edilen gelirlerinizi arttırmak için daha fazla ve yoğun çalışabilirsiniz.

Balık Burcu: Kendinizi kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, farklı yöntemlere yönelebilirsiniz. Herşeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı işinize kaydıracaksınız.